Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 641 a 660 di 1.440
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2012 “I caratteri del suolo di un'area degradata: parametri chimici e indicatori ecologici a confronto Manfredi, Paolo; Giupponi, Luca; Cassinari, Chiara; Corti, Carla; Marocco, Adriano; Trevisan, Marco
1-gen-2012 I caratteri del suolo di un'area degradata: parametri chimici e indicatori ecologici a confronto Manfredi, Paolo; Giupponi, Luca; Cassinari, Chiara; Corti, Carla; Marocco, Adriano; Trevisan, Marco
1-gen-2006 I problemi di tenuta della tappatura delle bottiglie di vino in relazione all'impiego del tappo in sughero Lambri, Milena; Grillo, Elena
1-gen-2012 Ice glaciers as reservoirs of xenobiotic degrading strains with potential application in soil bioremediation Puglisi, Edoardo; Cappa, Fabrizio; Spiewak, Dominika; Arena, Maria; Trevisan, Marco; Cocconcelli, Pier Sandro
1-gen-2016 Identification and characterization of tebuconazole transformation products in soil by combining suspect screening and molecular typology Storck, Veronika; Lucini, Luigi; Mamy, Laure; Ferrari, Federico; Papadopoulou, Evangelia S.; Nikolaki, Sofia; Karas, Panagiotis A.; Karpouzas, Dimitrios G.; Trevisan, Marco; Martin Laurent, Fabrice; Benoit, Pierre
1-gen-2020 Identification of markers of sensory quality in ground coffee: an untargeted metabolomics approach Rocchetti, Gabriele; Braceschi, Gian Paolo; Odello, L; Bertuzzi, Terenzio; Trevisan, Marco; Lucini, Luigi
1-gen-2019 Identification of phenolic markers for saffron authenticity and origin: An untargeted metabolomics approach Senizza, Biancamaria; Rocchetti, Gabriele; Ghisoni, Silvia; Busconi, Matteo; De Los Mozos Pascual, M.; Fernandez, J. A.; Lucini, Luigi; Trevisan, Marco
1-gen-2019 Identifying chemical parameters and discriminant phenolic compounds from metabolomics to gain insight into the oxidation status of bottled white wines. Romanini, Elia; Colangelo, Donato; Lucini, Luigi; Lambri, Milena
1-gen-2023 Identifying the best parameters to determine genotype capability to retain adequate malic acid at harvest and in final wines Frioni, Tommaso; Collivasone, Riccardo; Canavera, Ginevra; Gatti, Matteo; Gabrielli, Mario; Poni, Stefano
1-gen-2023 Identifying the best parameters to determine genotype capability to retain adequate malic acid at harvest and in final wines Frioni, Tommaso; Collivasone, Riccardo; Canavera, Ginevra; Gatti, Matteo; Gabrielli, Mario; Poni, Stefano
1-gen-2004 Igiene, Qualità e Ambiente in Enologia Lambri, Milena
1-gen-2010 Il tenore in glutathione in mosti e vini ottenuti da uve a bacca bianca di alcune cultivar Tirelli, Antonio; Fracassetti, Daniela; Gabrielli, Mario
1-gen-2020 Impact of a Pitanga Leaf Extract to Prevent Lipid Oxidation Processes during Shelf Life of Packaged Pork Burgers: An Untargeted Metabolomic Approach Rocchetti, Gabriele; Bernardo, Letizia; Pateiro, M; Barba, F; Munekata, P; Trevisan, Marco; Josè, L; Lucini, Luigi
1-gen-2023 Impact of axenic and mixed starter cultures on metabolomic and sensory profiles of ripened Italian salami Rocchetti, Gabriele; Rebecchi, Annalisa; Lopez, Constanza Maria; Dallolio, Michele; Dallolio, Giuliano; Trevisan, Marco; Lucini, Luigi
1-gen-2017 Impact of boiling on free and bound phenolic profile and antioxidant activity of commercial gluten-free pasta Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Chiodelli, Giulia; Giuberti, Gianluca; Montesano, Domenico; Masoero, Francesco; Trevisan, Marco
1-gen-2017 Impact of boiling on free and bound phenolic profile and antioxidant activity of commercial gluten-free pasta Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Chiodelli, Giulia; Giuberti, Gianluca; Montesano, Domenico; Masoero, Francesco; Trevisan, Marco
1-gen-2021 Impact of Climatic Conditions on the Resveratrol Concentration in Blend of Vitis vinifera L. cvs. Barbera and Croatina Grape Wines Rocchetti, Gabriele; Ferrari, Federico; Trevisan, Marco; Bavaresco, Luigi
1-gen-2019 Impact of cold versus hot brewing on the phenolic profile and antioxidant capacity of rooibos (Aspalathus linearis) herbal tea Damiani, E.; Carloni, P.; Rocchetti, Gabriele; Senizza, Biancamaria; Tiano, L.; Joubert, E.; de Beer, D.; Lucini, Luigi
1-gen-2019 Impact of conventional/non-conventional extraction methods on the untargeted phenolic profile of Moringa oleifera leaves Rocchetti, Gabriele; Blasi, F.; Montesano, D.; Ghisoni, Silvia; Marcotullio, M. C.; Sabatini, S.; Cossignani, L.; Lucini, Luigi
1-gen-2019 Impact of cooking and fermentation by lactic acid bacteria on phenolic profile of quinoa and buckwheat seeds Rocchetti, Gabriele; Miragoli, Francesco; Zacconi, Carla; Lucini, Luigi; Rebecchi, Annalisa
Mostrati risultati da 641 a 660 di 1.440
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile