Sfoglia per ???browse.type.metadata.typeResearch??? AREA07 - SCIENZE AGRARIE E VETERINARIE
Targeting of a porcine EGFP line mediated by ZFNs to establish cloned red fluorescent primary cell lines suitable for Cre-mediated RMCE
2014 Perota, A; Lagutina, I; Duchi, R; Turini, P; Crotti, G; Colleoni, S; Lazzari, G; Lucchini, Franco; Galli, C.
Taxing the heat out of the U.S. food system
2022 Tiboldo, Giulia; Boehm, R.; Shah, F.; Moro, Daniele; Castellari, Elena
Taxonomical Identification and Safety Characterization of Lactobacillaceae from Mediterranean Natural Fermented Sausages
2022 Bassi, Daniela; Milani, Giovanni; Belloso Daza, Mireya Viviana; Barbieri, F.; Montanari, C.; Lorenzini, S.; Simat, V.; Gardini, F.; Tabanelli, G.
TCE determinants and governance forms in the EU "Non-GMO" soybean supply chain
2018 Ghozzi, Houda; Platoni, Silvia; Tillie, Pascal; Soregaroli, Claudio
Technical note: Capillary electrophoresis as a rapid test for the quantification of immunoglobulin G in serum of newborn lambs
2020 Morittu, V. M.; Lopreiato, Vincenzo; Ceniti, C.; Spina, A. A.; Minuti, Andrea; Trevisi, Erminio; Britti, D.; Trimboli, F.
Technical note: Evaluation of a novel enzymatic method to predict in situ undigested neutral detergent fiber of forages and nonforage fibrous feeds
2019 Gallo, Antonio; Bruschi, Sara; Masoero, Francesco
Technical note: Quantification of zeins from corn, high-moisture corn, and corn silage using a turbidimetric method: Comparative efficiencies of isopropyl and tert-butyl alcohols
2012 Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Masoero, Francesco
Technical note: Relationship between in situ NDF degradability and enzymatic NDF hydrolysis in forages, nonforage fibrous feeds, and crop residues
2017 Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Bruschi, Sara; Fortunati, P.; Masoero, Francesco
Technical note: Relationship between in situ NDF degradability and enzymatic NDF hydrolysis in forages, nonforage fibrous feeds, and crop residues
2017 Gallo, A; Giuberti, G; Bruschi, S; Fortunati, P; Masoero, F
Technological, nutritional, and sensory properties of durum wheat fresh pasta fortified with Moringa oleifera L. leaf powder
2020 Simonato, B.; Tolve, R.; Rainero, G.; Rizzi, C.; Sega, D.; Rocchetti, G.; Lucini, L.; Giuberti, G.
Technology processing for vegetables convenience foods
2012 Lambri, Milena
Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi
2004 Lambri, Milena; Silva, Angela
Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso
2004 Lambri, Milena; Domeneghetti, Daniele; Silva, Angela
Tecniche produttive e aspetti biotecnologici per l'ottenimento di vino da uve passite
2003 Ligabuie, Federico; Lambri, Milena
Tecnologie attive di condizionamento contro lo stress da caldo per le vacche da latte negli ambienti temperato-caldi (stato dell'arte)
2006 Frazzi, Ermes
Tecnologie e tecniche di rappresentazione grafica
2017 Cremona, L; Galli, R; Nieddu, M; Demalde', Romano; Calegari, Ferdinando
Telling Insect Tales: Assessing the Effectiveness of Educational Stories
2011 Chiappini, Elisabetta; Bertonazzi, Maria Cristina; Reguzzi, Maria Cristina; Murcio Maghei, Amalia; Dindo, Maria Luisa
Temperature acclimation of leaf dark respiration in Corylus avellana: The role of relative growth rate
2023 Grisafi, Francesca; Tombesi, Sergio
Temperature and humidity requirements for germination and infection by ascospores of Pleospora alii, the teleomorph of Stemphylium vesicarium
2006 Rossi, Vittorio; Pattori, Elisabetta; Giosue', Simona
Temperature requirements of Colletotrichum spp. belonging to different clades
2022 Salotti, Irene; Ji, Tao; Rossi, Vittorio
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile