Sfoglia per SSD
PROCESS DEVELOPMENT OF FOOD TECHNOLOGIES FOR INCOMING COUNTRIES VINEGAR PRODUCTION FROM PINEAPPLE WASTE
2016 Roda, Arianna
Produzione di pane - Impiego di madri acide commerciali
2019 Principato, Laura; Duserm Garrido, Guillerrno; Massari, Mauro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Properties of soda and organosolv lignins from apple tree pruning
2012 Serrano, Luis; Spigno, Giorgia; Garcia, Araceli; Amendola, Danila; Labidi, Jalel
Recovery of Gallic Acid with Colloidal Gas Aphrons generated from a cationic surfactant
2010 Spigno, Giorgia; Dermiki, Maria; Pastori, Chiara; Casanova, Federico; Jauregi, Paula
Recovery of phenolic compounds from a grape marc extract with collidal gas aphrons
2011 Spigno, Giorgia; Amendola, Danila; Dermiki, Maria; Jauregi, Paula
Recupero dei sottoprodotti di vinificazione per lo sviluppo di applicazioni alimentari innovative - stato dell’arte.
2018 Lavelli, V; Torri, L; Zeppa, G; Fiori, L; Spigno, Giorgia
RECUPERO DI COMPOSTI NATURALI AD ALTO VALORE AGGIUNTO DA SCARTI DELL' INDUSTRIA AGRO - ALIMENTARE
2009 Tramelli, Lorenza
Recupero ed utilizzazione dei sottoprodotti enologici
2015 Spigno, Giorgia
Relation between chemical composition of waste grape skins from different grape varieties and derived phenolic extracts.
2012 Amendola, Danila; Maggi, Luana; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia
Rheological and Tribological Characterization of Different Commercial Hazelnut Based Spreads
2019 Principato, Laura; Gulliermo Duserm Garrido, ; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Safe design in Dryers for Food Industry
2000 Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Screening of four different agro-food by-products for the recovery of antioxidants and cellulose
2014 Vellingiri, Vadivel; Amendola, Danila; Spigno, Giorgia
Separation processes based on colloidal gas aphrons for the recovery of phenolic compounds
2012 Spigno, Giorgia; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco
Sicurezza intrinseca nella progettazione di essiccatori per l'industria alimentare
1999 Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Sorption Enhanced Water Gas Shift for H2 production using sour gases as feedstock
2019 Bassani, A.; van Dijk, H. A. J.; Cobden, P. D.; Spigno, G.; Manzolini, G.; Manenti, F.
Spray-drying encapsulation of probiotics for ice-cream application
2015 Spigno, Giorgia; Duserm Garrido, Guillermo; Guidesi, M.; Elli, M.
Stabilita termica dell'acido ascorbico e dell'eritorbato di sodio
1999 Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco; P., Perego
Stabilità ossidativa di creme spalmabili dolci a base di cacao
2019 Alberici, Noemi; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia
Stabilization of fat fraction in walnut-based freeze dried products
2017 Dordoni, Roberta; De Cesare, Sara; Casali, Milena; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Studio del profilo polifenolico ed aromatico di vini rossi da vitigni di antica coltivazione della Valle d'Aosta
2007 Domeneghetti, Daniele
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile