The article aims at instructing on the key aspects of African Gastronomies. Indeed the subject of food deals with a variety of sub-topics, given that food and cuisine are closely linked to economy, culture, gender roles, tradition and agriculture.

Casella, A., C'è gusto a parlare di cibo, <<AFRICA E MEDITERRANEO>>, 2014; 81 (2/2014): 14-19 [http://hdl.handle.net/10807/65159]

C'è gusto a parlare di cibo

Casella, Anna
2015

Abstract

The article aims at instructing on the key aspects of African Gastronomies. Indeed the subject of food deals with a variety of sub-topics, given that food and cuisine are closely linked to economy, culture, gender roles, tradition and agriculture.
Italiano
Casella, A., C'è gusto a parlare di cibo, <<AFRICA E MEDITERRANEO>>, 2014; 81 (2/2014): 14-19 [http://hdl.handle.net/10807/65159]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10807/65159
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact