N/A

Fontefrancesco, M. F., Zocchi, D., A Pillar for any menu: perspectives and constraints in the diffusion of traditional foods in the restaurant sector., in Zocchi Dm, F. M. (ed.), Ark of Tanzania, Università degli studi di scienze gastronomiche, BRA 2021: 30- 35 [https://hdl.handle.net/10807/272356]

A Pillar for any menu: perspectives and constraints in the diffusion of traditional foods in the restaurant sector.

Fontefrancesco, Michele Filippo
Primo
;
2021

Abstract

N/A
2021
Inglese
Ark of Tanzania
9788890746284
Università degli studi di scienze gastronomiche
Fontefrancesco, M. F., Zocchi, D., A Pillar for any menu: perspectives and constraints in the diffusion of traditional foods in the restaurant sector., in Zocchi Dm, F. M. (ed.), Ark of Tanzania, Università degli studi di scienze gastronomiche, BRA 2021: 30- 35 [https://hdl.handle.net/10807/272356]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10807/272356
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact