The structure of the food industry: company typologies, company size and distribution in the territory; Employment flows and professional needs in the food industry: the types of placement of new hires, the characteristics of future hires in the food industry.
Castellari, E., Gonano, S., L'industria alimentare, in Fanfani, R., Boccaletti Stefan, B. S. (ed.), Il sistema agro-alimentare dell'Emilia-Romagna. Rapporto 2020, Unione regionale delle Camere di commercio dell'Emilia-Romagna Regione Emilia-Romagna, Assessorato agricoltura, caccia e pesca, Bologna 2021: 2020 177- 216 [http://hdl.handle.net/10807/189435]
L'industria alimentare
Castellari, Elena;Gonano, Stefano
2021
Abstract
The structure of the food industry: company typologies, company size and distribution in the territory; Employment flows and professional needs in the food industry: the types of placement of new hires, the characteristics of future hires in the food industry.File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
2020-rapporto-osservatorio-agroalimentare-er.pdf
accesso aperto
Descrizione: versione editoriale
Tipologia file ?:
Versione Editoriale (PDF)
Licenza:
Non specificato
Dimensione
4.5 MB
Formato
Adobe PDF
|
4.5 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.