The structure of the food industry: company typologies, company size and distribution in the territory; Employment flows and professional needs in the food industry: the types of placement of new hires, the characteristics of future hires in the food industry.
Gonano, S., Castellari, E., L'industria alimentare, in Basile, C., Boccaletti, S. (ed.), Il sistema agro-alimentare dell'Emilia-Romagna. Rapporto 2019, Unione regionale delle Camere di commercio dell'Emilia-Romagna Regione Emilia-Romagna, Assessorato agricoltura, caccia e pesca, Bologna 2020: 2019 153- 190 [http://hdl.handle.net/10807/165804]
L'industria alimentare
Gonano, StefanoCo-primo
;Castellari, ElenaCo-primo
2020
Abstract
The structure of the food industry: company typologies, company size and distribution in the territory; Employment flows and professional needs in the food industry: the types of placement of new hires, the characteristics of future hires in the food industry.File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
2019-rapporto-osservatorio-agroalimentare-er.pdf
accesso aperto
Descrizione: Il sistema agro-alimentare dell'Emilia-Romagna. Rapporto 2019
Tipologia file ?:
Versione Editoriale (PDF)
Licenza:
Non specificato
Dimensione
4.64 MB
Formato
Adobe PDF
|
4.64 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.