N/A
Ianiro, G., Rizzatti, G., Napoli, M., Matteo, M. V., Rinninella, E., Mora, V., Fanali, C., Leonetti, A., Benedettelli, S., Mele, M. C., Cammarota, G., Gasbarrini, A., A Durum Wheat Variety-Based Product Is Effective in Reducing Symptoms in Patients with Non-Celiac Gluten Sensitivity: A Double-Blind Randomized Cross-Over Trial, <<NUTRIENTS>>, 2019; 11 (4): N/A-N/A. [doi:10.3390/nu11040712] [http://hdl.handle.net/10807/148531]
A Durum Wheat Variety-Based Product Is Effective in Reducing Symptoms in Patients with Non-Celiac Gluten Sensitivity: A Double-Blind Randomized Cross-Over Trial
Ianiro, Gianluca;Rizzatti, Gianenrico;Napoli, Marco;Matteo, Maria Valeria;Rinninella, Emanuele;Mele, Maria Cristina;Cammarota, Giovanni;Gasbarrini, Antonio
2019
Abstract
N/AFile in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
nutrients-11-00712.pdf
accesso aperto
Tipologia file ?:
Versione Editoriale (PDF)
Licenza:
Creative commons
Dimensione
487.67 kB
Formato
Adobe PDF
|
487.67 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.