Premi, Lara
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 82
EU - Europa 64
NA - Nord America 53
SA - Sud America 17
OC - Oceania 5
AF - Africa 2
Totale 223
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 48
SG - Singapore 36
IT - Italia 25
CN - Cina 16
BR - Brasile 15
FR - Francia 10
VN - Vietnam 10
DE - Germania 6
NL - Olanda 6
TR - Turchia 6
AU - Australia 4
IE - Irlanda 4
CA - Canada 3
GB - Regno Unito 3
AR - Argentina 2
AT - Austria 2
AZ - Azerbaigian 2
ES - Italia 2
HK - Hong Kong 2
IN - India 2
LT - Lituania 2
MX - Messico 2
MY - Malesia 2
ZA - Sudafrica 2
BD - Bangladesh 1
CZ - Repubblica Ceca 1
FI - Finlandia 1
JO - Giordania 1
JP - Giappone 1
KR - Corea 1
LV - Lettonia 1
PK - Pakistan 1
SE - Svezia 1
TH - Thailandia 1
TV - Tuvalu 1
Totale 223
Città #
Singapore 19
Milan 15
Ashburn 7
Amsterdam 4
Chicago 4
Dublin 4
Hefei 4
Ho Chi Minh City 4
New York 4
Beijing 3
Bingöl 3
Kırklareli 3
Montreal 3
Munich 3
The Dalles 3
Baku 2
Bari 2
Hanoi 2
Hong Kong 2
Johannesburg 2
Los Angeles 2
Melbourne 2
Petaling Jaya 2
Sydney 2
Vienna 2
Atlanta 1
Baltimore 1
Bangkok 1
Baturité 1
Bexley 1
Brooklyn 1
Campo Grande 1
Casalecchio di Reno 1
Charlotte 1
Chennai 1
Cleveland 1
Croatá 1
Dhaka 1
Frankfurt am Main 1
Funafuti 1
Garça 1
Hyattsville 1
Hyderabad 1
Isidro Casanova 1
Kent 1
Lappeenranta 1
Lauterbourg 1
Lấp Vò 1
Manchester 1
Mauá 1
Naucalpan 1
Ninh Bình 1
Norfolk 1
Orem 1
Oriximiná Municipality 1
Passo Fundo 1
Phoenix 1
Piracicaba 1
Piripiri 1
Prague 1
Praia Grande 1
Querétaro 1
Quận Sáu 1
Riga 1
Rio de Janeiro 1
Salt Lake City 1
Santo Antônio da Patrulha 1
Sapporo 1
Seabra 1
Secaucus 1
Seoul 1
Shanghai 1
São Gabriel 1
Tampa 1
Toledo 1
White Plains 1
Zarqa 1
Totale 155
Nome #
Replacement of nitrates and nitrites in meat-derived foods through the utilization of coagulase-negative staphylococci: A review 121
Coagulase-negative staphylococci enhance the colour of fermented meat through a complex cross-talk between the arginase and nitric oxide synthase activities 81
Selected Staphylococcus spp. and ZnPP-containing liver extract are nitrite-free alternatives to enhance red colour of dry-fermented sausages 24
Totale 226
Categoria #
all - tutte 676
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curatela - curatele 0
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patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 676


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2024/2025105 0 0 0 29 9 7 4 1 10 11 17 17
2025/2026121 20 14 12 24 42 9 0 0 0 0 0 0
Totale 226