Spigno, Giorgia

Spigno, Giorgia  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 187 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2024 A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
1-gen-2024 Competenze trasversali Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Correlation of rheology and oral tribology with sensory perception of commercial hazelnut and cocoa-based spreads Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Lambri, Milena; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Dal generale al particolare e viceversa Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Development of Coated PLA Films Containing a Commercial Olive Leaf Extract for the Food Packaging Sector Fiorentini, Cecilia; Leni, Giulia; de Apodaca, Elena Díaz; Fernández-de-Castro, Laura; Rocchetti, Gabriele; Cortimiglia, Claudia; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
1-gen-2024 Extraction of phenolic compounds from spent coffee ground using natural deep eutectic solvents: New modeling approach Bassani, Andrea; García-Roldán, A.; Spigno, Giorgia; Jauregi, P.
1-gen-2024 Green Process for Transforming Lignocellulosic Residues Into Novel Bio-based Vitrimer Composites Cipriani, Matteo; Nardi, Martina; Athanassiou, Athanassia; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
1-gen-2024 Industria alimentare e fiducia Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Innovative dietary fat production. Costanzo, E.; Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Introduzione alle tecnologie non convenzionali nel settore alimentare. Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Obesità e responsabilità dell’industria alimentare. Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Ozone-activated lignocellulose films blended with chitosan for edible film production Ebrahimi, S. S.; Hamzeh, Y.; Ashori, A.; Roohani, M.; Marlin, N.; Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Ready-to-Use Supplementary-Food Biscuit Production with Low-Cost Ingredients for Malnourished Children in Sub-Saharan Africa Reggi, Davide; Alessio, Gaia; Ndereyimana, Andrè; Minuti, Andrea; Spigno, Giorgia; Bertoni, Giuseppe
1-gen-2024 Riflessioni di fine e inizio anno. Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Riscaldamento a microonde nell’industria alimentare. Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Una responsabilità condivisa. Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Un’Italia opulenta. Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Valorization of Oilseed Cake through the Isolation of Cellulose by Autohydrolysis Cipriani, M.; Principato, Laura; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
1-gen-2023 Acqua sì, acqua no. Spigno, Giorgia
1-gen-2023 Active Coated PLA-PHB Film with Formulations Containing a Commercial Olive Leaf Extract to Improve Quality Preservation of Fresh Pork Burgers Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Zaccone, M.; Montalbano, M. L.; De Apodaca, E. D.; Spigno, Giorgia