Spigno, Giorgia
Spigno, Giorgia
PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread
2024 Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
Competenze trasversali
2024 Spigno, Giorgia
Correlation of rheology and oral tribology with sensory perception of commercial hazelnut and cocoa-based spreads
2024 Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Lambri, Milena; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia
Dal generale al particolare e viceversa
2024 Spigno, Giorgia
Development of Coated PLA Films Containing a Commercial Olive Leaf Extract for the Food Packaging Sector
2024 Fiorentini, Cecilia; Leni, Giulia; de Apodaca, Elena Díaz; Fernández-de-Castro, Laura; Rocchetti, Gabriele; Cortimiglia, Claudia; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
Extraction of phenolic compounds from spent coffee ground using natural deep eutectic solvents: New modeling approach
2024 Bassani, Andrea; García-Roldán, A.; Spigno, Giorgia; Jauregi, P.
Green Process for Transforming Lignocellulosic Residues Into Novel Bio-based Vitrimer Composites
2024 Cipriani, Matteo; Nardi, Martina; Athanassiou, Athanassia; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
Industria alimentare e fiducia
2024 Spigno, Giorgia
Innovative dietary fat production.
2024 Costanzo, E.; Spigno, Giorgia
Introduzione alle tecnologie non convenzionali nel settore alimentare.
2024 Spigno, Giorgia
Obesità e responsabilità dell’industria alimentare.
2024 Spigno, Giorgia
Ozone-activated lignocellulose films blended with chitosan for edible film production
2024 Ebrahimi, S. S.; Hamzeh, Y.; Ashori, A.; Roohani, M.; Marlin, N.; Spigno, Giorgia
Ready-to-Use Supplementary-Food Biscuit Production with Low-Cost Ingredients for Malnourished Children in Sub-Saharan Africa
2024 Reggi, Davide; Alessio, Gaia; Ndereyimana, Andrè; Minuti, Andrea; Spigno, Giorgia; Bertoni, Giuseppe
Riflessioni di fine e inizio anno.
2024 Spigno, Giorgia
Riscaldamento a microonde nell’industria alimentare.
2024 Spigno, Giorgia
Una responsabilità condivisa.
2024 Spigno, Giorgia
Un’Italia opulenta.
2024 Spigno, Giorgia
Valorization of Oilseed Cake through the Isolation of Cellulose by Autohydrolysis
2024 Cipriani, M.; Principato, Laura; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
Acqua sì, acqua no.
2023 Spigno, Giorgia
Active Coated PLA-PHB Film with Formulations Containing a Commercial Olive Leaf Extract to Improve Quality Preservation of Fresh Pork Burgers
2023 Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Zaccone, M.; Montalbano, M. L.; De Apodaca, E. D.; Spigno, Giorgia
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
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1-gen-2024 | A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread | Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea | |
1-gen-2024 | Competenze trasversali | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Correlation of rheology and oral tribology with sensory perception of commercial hazelnut and cocoa-based spreads | Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Lambri, Milena; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Dal generale al particolare e viceversa | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Development of Coated PLA Films Containing a Commercial Olive Leaf Extract for the Food Packaging Sector | Fiorentini, Cecilia; Leni, Giulia; de Apodaca, Elena Díaz; Fernández-de-Castro, Laura; Rocchetti, Gabriele; Cortimiglia, Claudia; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea | |
1-gen-2024 | Extraction of phenolic compounds from spent coffee ground using natural deep eutectic solvents: New modeling approach | Bassani, Andrea; García-Roldán, A.; Spigno, Giorgia; Jauregi, P. | |
1-gen-2024 | Green Process for Transforming Lignocellulosic Residues Into Novel Bio-based Vitrimer Composites | Cipriani, Matteo; Nardi, Martina; Athanassiou, Athanassia; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea | |
1-gen-2024 | Industria alimentare e fiducia | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Innovative dietary fat production. | Costanzo, E.; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Introduzione alle tecnologie non convenzionali nel settore alimentare. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Obesità e responsabilità dell’industria alimentare. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Ozone-activated lignocellulose films blended with chitosan for edible film production | Ebrahimi, S. S.; Hamzeh, Y.; Ashori, A.; Roohani, M.; Marlin, N.; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Ready-to-Use Supplementary-Food Biscuit Production with Low-Cost Ingredients for Malnourished Children in Sub-Saharan Africa | Reggi, Davide; Alessio, Gaia; Ndereyimana, Andrè; Minuti, Andrea; Spigno, Giorgia; Bertoni, Giuseppe | |
1-gen-2024 | Riflessioni di fine e inizio anno. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Riscaldamento a microonde nell’industria alimentare. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Una responsabilità condivisa. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Un’Italia opulenta. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Valorization of Oilseed Cake through the Isolation of Cellulose by Autohydrolysis | Cipriani, M.; Principato, Laura; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea | |
1-gen-2023 | Acqua sì, acqua no. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Active Coated PLA-PHB Film with Formulations Containing a Commercial Olive Leaf Extract to Improve Quality Preservation of Fresh Pork Burgers | Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Zaccone, M.; Montalbano, M. L.; De Apodaca, E. D.; Spigno, Giorgia |