Spigno, Giorgia
Spigno, Giorgia
PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread
2024 Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
Competenze trasversali
2024 Spigno, Giorgia
Correlation of rheology and oral tribology with sensory perception of commercial hazelnut and cocoa-based spreads
2024 Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Lambri, Milena; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia
Development of Coated PLA Films Containing a Commercial Olive Leaf Extract for the Food Packaging Sector
2024 Fiorentini, Cecilia; Leni, Giulia; de Apodaca, Elena Díaz; Fernández-de-Castro, Laura; Rocchetti, Gabriele; Cortimiglia, Claudia; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
Extraction of phenolic compounds from spent coffee ground using natural deep eutectic solvents: New modeling approach
2024 Bassani, Andrea; García-Roldán, A.; Spigno, Giorgia; Jauregi, P.
Green Process for Transforming Lignocellulosic Residues Into Novel Bio-based Vitrimer Composites
2024 Cipriani, Matteo; Nardi, Martina; Athanassiou, Athanassia; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
Innovative dietary fat production.
2024 Costanzo, E.; Spigno, Giorgia
Introduzione alle tecnologie non convenzionali nel settore alimentare.
2024 Spigno, Giorgia
Obesità e responsabilità dell’industria alimentare.
2024 Spigno, Giorgia
Ozone-activated lignocellulose films blended with chitosan for edible film production
2024 Ebrahimi, S. S.; Hamzeh, Y.; Ashori, A.; Roohani, M.; Marlin, N.; Spigno, Giorgia
Ready-to-Use Supplementary-Food Biscuit Production with Low-Cost Ingredients for Malnourished Children in Sub-Saharan Africa
2024 Reggi, Davide; Alessio, Gaia; Ndereyimana, Andrè; Minuti, Andrea; Spigno, Giorgia; Bertoni, Giuseppe
Riflessioni di fine e inizio anno.
2024 Spigno, Giorgia
Riscaldamento a microonde nell’industria alimentare.
2024 Spigno, Giorgia
Una responsabilità condivisa.
2024 Spigno, Giorgia
Un’Italia opulenta.
2024 Spigno, Giorgia
Acqua sì, acqua no.
2023 Spigno, Giorgia
Active Coated PLA-PHB Film with Formulations Containing a Commercial Olive Leaf Extract to Improve Quality Preservation of Fresh Pork Burgers
2023 Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Zaccone, M.; Montalbano, M. L.; De Apodaca, E. D.; Spigno, Giorgia
Alimenti ultra-processati
2023 Spigno, Giorgia
Aprioristic Integration of Process Operations and Risk Analysis: Definition of the Weighted F&EI-Based Concept and Application to AG2S Technology
2023 Bassani, Andrea; Vianello, C.; Mocellin, P.; Dell'Angelo, A.; Spigno, Giorgia; Fabiano, B.; Maschio, G.; Manenti, F.
Buono spesso oltre.
2023 Spigno, Giorgia
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
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1-gen-2024 | A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread | Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea | |
1-gen-2024 | Competenze trasversali | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Correlation of rheology and oral tribology with sensory perception of commercial hazelnut and cocoa-based spreads | Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Lambri, Milena; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Development of Coated PLA Films Containing a Commercial Olive Leaf Extract for the Food Packaging Sector | Fiorentini, Cecilia; Leni, Giulia; de Apodaca, Elena Díaz; Fernández-de-Castro, Laura; Rocchetti, Gabriele; Cortimiglia, Claudia; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea | |
1-gen-2024 | Extraction of phenolic compounds from spent coffee ground using natural deep eutectic solvents: New modeling approach | Bassani, Andrea; García-Roldán, A.; Spigno, Giorgia; Jauregi, P. | |
1-gen-2024 | Green Process for Transforming Lignocellulosic Residues Into Novel Bio-based Vitrimer Composites | Cipriani, Matteo; Nardi, Martina; Athanassiou, Athanassia; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea | |
1-gen-2024 | Innovative dietary fat production. | Costanzo, E.; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Introduzione alle tecnologie non convenzionali nel settore alimentare. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Obesità e responsabilità dell’industria alimentare. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Ozone-activated lignocellulose films blended with chitosan for edible film production | Ebrahimi, S. S.; Hamzeh, Y.; Ashori, A.; Roohani, M.; Marlin, N.; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Ready-to-Use Supplementary-Food Biscuit Production with Low-Cost Ingredients for Malnourished Children in Sub-Saharan Africa | Reggi, Davide; Alessio, Gaia; Ndereyimana, Andrè; Minuti, Andrea; Spigno, Giorgia; Bertoni, Giuseppe | |
1-gen-2024 | Riflessioni di fine e inizio anno. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Riscaldamento a microonde nell’industria alimentare. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Una responsabilità condivisa. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Un’Italia opulenta. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Acqua sì, acqua no. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Active Coated PLA-PHB Film with Formulations Containing a Commercial Olive Leaf Extract to Improve Quality Preservation of Fresh Pork Burgers | Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Zaccone, M.; Montalbano, M. L.; De Apodaca, E. D.; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Alimenti ultra-processati | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Aprioristic Integration of Process Operations and Risk Analysis: Definition of the Weighted F&EI-Based Concept and Application to AG2S Technology | Bassani, Andrea; Vianello, C.; Mocellin, P.; Dell'Angelo, A.; Spigno, Giorgia; Fabiano, B.; Maschio, G.; Manenti, F. | |
1-gen-2023 | Buono spesso oltre. | Spigno, Giorgia |