Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
Incidence of tetracycline and erythromycin resistance in meat-associated bacteria: Impact of different livestock management strategies
2021 Fontana, Cecilia Alejandra; Patrone, Vania; Lopez, Constanza Maria; Morelli, Lorenzo; Rebecchi, Annalisa
Incidence, Risk Factors and Outcome of Pre-engraftment Gram-Negative Bacteremia after Allogeneic and Autologous Hematopoietic Stem Cell Transplantation: An Italian Prospective Multicenter Survey
2017 Girmenia, C.; Bertaina, A.; Piciocchi, A.; Perruccio, K.; Algarotti, A.; Busca, A.; Cattaneo, C.; Raiola, A. M.; Guidi, S.; Iori, A. P.; Candoni, A.; Irrera, G.; Milone, G.; Marcacci, G.; Scime, R.; Musso, M.; Cudillo, L.; Sica, Simona; Castagna, Luigi; Corradini, P.; Marchesi, F.; Pastore, D.; Alessandrino, E. P.; Annaloro, C.; Ciceri, F.; Santarone, S.; Nassi, L.; Farina, C.; Viscoli, C.; Rossolini, G. M.; Bonifazi, F.; Rambaldi, A.; Capria, S.; Mastronuzzi, A.; Pagliara, D.; Bernaschi, P.; Amico, L.; Carotti, A.; Mencacci, A.; Bruno, Brunella; Costa, C.; Passi, A.; Ravizzola, G.; Angelucci, E.; Marchese, Alessandra Maria; Pecile, P.; Ventura, Giulio; Fanin, R.; Scarparo, C.; Barbaro, A.; Leotta, Salvatore Nuccio; Marchese, A. E.; Becchimanzi, C.; Donnarumma, D.; Tringali, S.; Baldi, M. T.; Scalone, R.; Picardi, A.; Arcese, W.; Fontana, Cecilia Alejandra; Giammarco, S.; Spanu, Teresa; Crocchiolo, R.; Casari, E.; Mussetti, A.; Conte, Eliana; Ensoli, F.; Miragliotta, G.; Marone, P.; Arghittu, M.; Greco, R.; Forcina, A.; Chichero, P.; Di Bartolomeo, P.; Fazii, P.; Kroumova, V.; Decembrino, N.; Zecca, M.; Pisapia, Giovanni; Palazzo, G.; Lanino, E.; Faraci, M.; Castagnola, E.; Bandettini, R.; Pastano, R.; Sammassimo, S.; Passerini, R.; Stefani, P. M.; Gherlinzoni, F.; Rigoli, R.; Prezioso, L.; Cambo, B.; Calderaro, A.; Carella, A. M.; Cascavilla, N.; Labonia, M. T.; Celeghini, I.; Mordini, N.; Piana, F.; Vacca, A.; Sanna, Maria Maddalena; Podda, G.; Corsetti, M. T.; Rocchetti, A.; Cilloni, D.; De Gobbi, M.; Bianco, O.; Fagioli, F.; Carraro, F.; De Intinis, G.; Severino, A.; Proia, Anna Silvia; Parisi, G.; Vallisa, D.; Confalonieri, Marco; Russo, D.; Malagola, M.; Galieni, P.; Falcioni, S.; Travaglini, V.; Raimondi, Maria Rosa; Borghero, C.; Pavan, Giuseppe; Prete, A.; Belotti, T.; Ambretti, S.; Imola, M.; Mianulli, A. M.; Pedna, M. F.; Cesaro, S.; Lo Cascio, G.; Ferrari, A.; Piedimonte, M.; Santino, I.; Calandrelli, M.; Olivieri, Alessandra; Orecchioni, F.; Mirabile, M.; Centurioni, R.; Gironacci, L.; Caravelli, D.; Gallo, S.; De Filippi, M.; Cupelli, L.; Dentamaro, T.; Falco, S.; Eugenio, O. S.; Marotta, S.; Risitano, A.; Lula, D.; Musto, P.; Pietrantuono, G.; Traficante, A.; Cerchiara, E.; Tirindelli, M. C.; Dicuonzo, G.; Chierichini, A.; Anaclerico, B.; Placanica, P.
Inclusion of emerging organic contaminants in groundwater monitoring plans
2016 Lamastra, Lucrezia; Balderacchi, Matteo; Trevisan, Marco
The inclusion of engineered ZnO nanoparticles and bulk ZnSO4 in the growth medium distinctively modulate the root and leaf metabolome in bean plants
2023 Salehi, Hajar; Chehregani Rad, A.; Miras Moreno, Maria Begona; Lucini, Luigi
INCORPORATION OF NANOCLAY AND ORANGE PEELS EXTRACT INTO PLA FOR FOOD APPLICATIONS: MIGRATION ASSESSMENT.
2018 Marinoni, Laura; Montes, S; Jubete, E; Palenzuela, J; Cid, Gm; Aguilera, D; Spigno, Giorgia
Incorporation of waste orange peels extracts into PLA films
2019 Bassani, A.; Montes, S.; Jubete, E.; Palenzuela, J.; Sanjuan, A. P.; Spigno, G.
Indagine quantitativa per un uso sostenibile dei prodotti fitosanitari in viticoltura
2012 Sacchettini, Gabriele; Novelli, Elisa; Capri, Ettore
Indicatori di sostenibilità
2016 Maura, ; Calliera, Maura; Lamastra, Lucrezia; Novelli, Elisa; Capri, Ettore
Individuazione aree vulnerabili: Il caso della regione Calabria
2007 Calliera, Maura; Balderacchi, Matteo; Trevisan, Marco
Infant Early Gut Colonization by Lachnospiraceae: High Frequency of Ruminococcus gnavus
2016 Sagheddu, Valeria; Patrone, Vania; Miragoli, Francesco; Puglisi, Edoardo; Morelli, Lorenzo
Influence de l'oxygène au cours de la macération sur la structure poliphénolique et aromatique de vins rouges de qualité
2005 Silva, Angela; Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco
Influence of Azospirillum brasilense on the Fe acquisition process and the Fe availability in the rhizosphere of cucumber plants
2016 Marastoni, L.; Pii, Y.; Springeth, C.; Fontanella, Maria Chiara; Beone, Gian Maria; Cesco, S.; Mimmo, T.
Influence of cultivar on the lignocellulosic fractionation of grape stalks
2013 Spigno, Giorgia; Maggi, Luana; Amendola, Danila; Dragoni, Monica; De Faveri, Dante Marco
Influence of cultivar, processing and thermal treatment on bioactive compounds of industrial tomato derivatives
2015 Spigno, Giorgia; Moncalvo, Alessandro; Dallavalle, P.; Casana, A.
Influence of different berry treatment conditions, grape anthocyanin profile, and skin hardness on the extraction of anthocyanin compounds in the colored grape juice production
2015 Lambri, Milena; Torchio, Fabrizio; Colangelo, Donato; Rio Segade, Susanna; Giacosa, Simone; De Faveri, Dante Marco; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca
Influence of different sources of vegetable, whey and microalgae proteins on the physicochemical properties and amino acid profile of fresh pork sausages
2019 Marti-Quijal, F. J.; Zamuz, S.; Tomasevic, I.; Gomez, B.; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Remize, F.; Barba, F. J.; Lorenzo, J. M.
Influence of different withering conditions on phenolic composition of Avanà, Chatus and Nebbiolo grapes for the production of ‘Reinforced’ wines
2016 Torchio, Fabrizio; Urcan, De; Lin, L; Gerbi, Vincenzo; Giacosa, Simone; Rio Segade, Susanna; Pop, N; Lambri, Milena; Rolle, Luca
Influence of extraction method on yield and purity of rice starch
2004 Spigno, Giorgia; Fumi, Maria Daria; Molteni, Roberto; De Faveri, Dante Marco
INFLUENCE OF GENOTYPE ON BIOMASS PRODUCTION AND POLYPHENOLS OF ARTICHOKE AND CARDOON
2013 Lucini, Luigi; Cardarelli, Mariateresa; Svecova, Eva; Rouphael, Youssef; Borgognone, Daniela; Fiorillo, Antonio; Pellizzoni, Marco; Colla, Giuseppe
Influence of high-amylose maize starch addition on in vitro starch digestibility and sensory characteristics of cookies
2015 Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Fortunati, Paola; Rossi, Filippo
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2021 | Incidence of tetracycline and erythromycin resistance in meat-associated bacteria: Impact of different livestock management strategies | Fontana, Cecilia Alejandra; Patrone, Vania; Lopez, Constanza Maria; Morelli, Lorenzo; Rebecchi, Annalisa | |
1-gen-2017 | Incidence, Risk Factors and Outcome of Pre-engraftment Gram-Negative Bacteremia after Allogeneic and Autologous Hematopoietic Stem Cell Transplantation: An Italian Prospective Multicenter Survey | Girmenia, C.; Bertaina, A.; Piciocchi, A.; Perruccio, K.; Algarotti, A.; Busca, A.; Cattaneo, C.; Raiola, A. M.; Guidi, S.; Iori, A. P.; Candoni, A.; Irrera, G.; Milone, G.; Marcacci, G.; Scime, R.; Musso, M.; Cudillo, L.; Sica, Simona; Castagna, Luigi; Corradini, P.; Marchesi, F.; Pastore, D.; Alessandrino, E. P.; Annaloro, C.; Ciceri, F.; Santarone, S.; Nassi, L.; Farina, C.; Viscoli, C.; Rossolini, G. M.; Bonifazi, F.; Rambaldi, A.; Capria, S.; Mastronuzzi, A.; Pagliara, D.; Bernaschi, P.; Amico, L.; Carotti, A.; Mencacci, A.; Bruno, Brunella; Costa, C.; Passi, A.; Ravizzola, G.; Angelucci, E.; Marchese, Alessandra Maria; Pecile, P.; Ventura, Giulio; Fanin, R.; Scarparo, C.; Barbaro, A.; Leotta, Salvatore Nuccio; Marchese, A. E.; Becchimanzi, C.; Donnarumma, D.; Tringali, S.; Baldi, M. T.; Scalone, R.; Picardi, A.; Arcese, W.; Fontana, Cecilia Alejandra; Giammarco, S.; Spanu, Teresa; Crocchiolo, R.; Casari, E.; Mussetti, A.; Conte, Eliana; Ensoli, F.; Miragliotta, G.; Marone, P.; Arghittu, M.; Greco, R.; Forcina, A.; Chichero, P.; Di Bartolomeo, P.; Fazii, P.; Kroumova, V.; Decembrino, N.; Zecca, M.; Pisapia, Giovanni; Palazzo, G.; Lanino, E.; Faraci, M.; Castagnola, E.; Bandettini, R.; Pastano, R.; Sammassimo, S.; Passerini, R.; Stefani, P. M.; Gherlinzoni, F.; Rigoli, R.; Prezioso, L.; Cambo, B.; Calderaro, A.; Carella, A. M.; Cascavilla, N.; Labonia, M. T.; Celeghini, I.; Mordini, N.; Piana, F.; Vacca, A.; Sanna, Maria Maddalena; Podda, G.; Corsetti, M. T.; Rocchetti, A.; Cilloni, D.; De Gobbi, M.; Bianco, O.; Fagioli, F.; Carraro, F.; De Intinis, G.; Severino, A.; Proia, Anna Silvia; Parisi, G.; Vallisa, D.; Confalonieri, Marco; Russo, D.; Malagola, M.; Galieni, P.; Falcioni, S.; Travaglini, V.; Raimondi, Maria Rosa; Borghero, C.; Pavan, Giuseppe; Prete, A.; Belotti, T.; Ambretti, S.; Imola, M.; Mianulli, A. M.; Pedna, M. F.; Cesaro, S.; Lo Cascio, G.; Ferrari, A.; Piedimonte, M.; Santino, I.; Calandrelli, M.; Olivieri, Alessandra; Orecchioni, F.; Mirabile, M.; Centurioni, R.; Gironacci, L.; Caravelli, D.; Gallo, S.; De Filippi, M.; Cupelli, L.; Dentamaro, T.; Falco, S.; Eugenio, O. S.; Marotta, S.; Risitano, A.; Lula, D.; Musto, P.; Pietrantuono, G.; Traficante, A.; Cerchiara, E.; Tirindelli, M. C.; Dicuonzo, G.; Chierichini, A.; Anaclerico, B.; Placanica, P. | |
1-gen-2016 | Inclusion of emerging organic contaminants in groundwater monitoring plans | Lamastra, Lucrezia; Balderacchi, Matteo; Trevisan, Marco | |
1-gen-2023 | The inclusion of engineered ZnO nanoparticles and bulk ZnSO4 in the growth medium distinctively modulate the root and leaf metabolome in bean plants | Salehi, Hajar; Chehregani Rad, A.; Miras Moreno, Maria Begona; Lucini, Luigi | |
1-gen-2018 | INCORPORATION OF NANOCLAY AND ORANGE PEELS EXTRACT INTO PLA FOR FOOD APPLICATIONS: MIGRATION ASSESSMENT. | Marinoni, Laura; Montes, S; Jubete, E; Palenzuela, J; Cid, Gm; Aguilera, D; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2019 | Incorporation of waste orange peels extracts into PLA films | Bassani, A.; Montes, S.; Jubete, E.; Palenzuela, J.; Sanjuan, A. P.; Spigno, G. | |
1-gen-2012 | Indagine quantitativa per un uso sostenibile dei prodotti fitosanitari in viticoltura | Sacchettini, Gabriele; Novelli, Elisa; Capri, Ettore | |
1-gen-2016 | Indicatori di sostenibilità | Maura, ; Calliera, Maura; Lamastra, Lucrezia; Novelli, Elisa; Capri, Ettore | |
1-gen-2007 | Individuazione aree vulnerabili: Il caso della regione Calabria | Calliera, Maura; Balderacchi, Matteo; Trevisan, Marco | |
1-gen-2016 | Infant Early Gut Colonization by Lachnospiraceae: High Frequency of Ruminococcus gnavus | Sagheddu, Valeria; Patrone, Vania; Miragoli, Francesco; Puglisi, Edoardo; Morelli, Lorenzo | |
1-gen-2005 | Influence de l'oxygène au cours de la macération sur la structure poliphénolique et aromatique de vins rouges de qualité | Silva, Angela; Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2016 | Influence of Azospirillum brasilense on the Fe acquisition process and the Fe availability in the rhizosphere of cucumber plants | Marastoni, L.; Pii, Y.; Springeth, C.; Fontanella, Maria Chiara; Beone, Gian Maria; Cesco, S.; Mimmo, T. | |
1-gen-2013 | Influence of cultivar on the lignocellulosic fractionation of grape stalks | Spigno, Giorgia; Maggi, Luana; Amendola, Danila; Dragoni, Monica; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2015 | Influence of cultivar, processing and thermal treatment on bioactive compounds of industrial tomato derivatives | Spigno, Giorgia; Moncalvo, Alessandro; Dallavalle, P.; Casana, A. | |
1-gen-2015 | Influence of different berry treatment conditions, grape anthocyanin profile, and skin hardness on the extraction of anthocyanin compounds in the colored grape juice production | Lambri, Milena; Torchio, Fabrizio; Colangelo, Donato; Rio Segade, Susanna; Giacosa, Simone; De Faveri, Dante Marco; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca | |
1-gen-2019 | Influence of different sources of vegetable, whey and microalgae proteins on the physicochemical properties and amino acid profile of fresh pork sausages | Marti-Quijal, F. J.; Zamuz, S.; Tomasevic, I.; Gomez, B.; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Remize, F.; Barba, F. J.; Lorenzo, J. M. | |
1-gen-2016 | Influence of different withering conditions on phenolic composition of Avanà, Chatus and Nebbiolo grapes for the production of ‘Reinforced’ wines | Torchio, Fabrizio; Urcan, De; Lin, L; Gerbi, Vincenzo; Giacosa, Simone; Rio Segade, Susanna; Pop, N; Lambri, Milena; Rolle, Luca | |
1-gen-2004 | Influence of extraction method on yield and purity of rice starch | Spigno, Giorgia; Fumi, Maria Daria; Molteni, Roberto; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2013 | INFLUENCE OF GENOTYPE ON BIOMASS PRODUCTION AND POLYPHENOLS OF ARTICHOKE AND CARDOON | Lucini, Luigi; Cardarelli, Mariateresa; Svecova, Eva; Rouphael, Youssef; Borgognone, Daniela; Fiorillo, Antonio; Pellizzoni, Marco; Colla, Giuseppe | |
1-gen-2015 | Influence of high-amylose maize starch addition on in vitro starch digestibility and sensory characteristics of cookies | Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Fortunati, Paola; Rossi, Filippo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile