Sfoglia per ???browse.type.metadata.typeResearch??? AREA07 - SCIENZE AGRARIE E VETERINARIE
Selenium speciation profiles in biofortified sangiovese wine
2017 Fontanella, Maria Chiara; D'Amato, Roberto; Regni, Luca; Proietti, Primo; Beone, Gian Maria; Businelli, Daniela
A semiflexible, Concave and Separable Quadratic Demand System
2001 Sckokai, Paolo; Moro, Daniele
Sempre più biologico in cucina
2011 Boccaletti, Stefano
Sempre più mirtillo nelle liste dei piccoli frutti.
2010 Beccaro, Loris; Bounous, Giancarlo; Cerutti, Alessandro; De Salvador, Roberto; Draicchio, Paola; Eccher, Tommaso; Folini, Luca; Giongo, Lara; Granelli, Giuseppe; Palmieri, Laura; Ughini, Virginia
Sensibilità agli insetticidi in popolazioni di Cydia molesta in Emilia-Romagna
2011 Mazzoni, Emanuele; Anaclerio, Matteo; Cigolini, Manuela; Panini, Michela; Molinari, Fabio
Sensibilità verso fungicidi IBS in popolazioni di Cercospora beticola raccolte in Val Padana
2004 Languasco, Luca; Meriggi, Pierluigi; Rossi, Vittorio; Giosue', Simona
Sensitivity of leaf chlorophyll empirical estimators obtained at Sentinel-2 spectral resolution for different canopy structures
2015 Vincini, Massimo; Calegari, Ferdinando; Casa, Raffaele
Sensitivity of Sentinel-2 Red-Edge Bands to Leaf Chlorophyll Concentration in Winter Wheat.
2012 Vincini, Massimo; Amaducci, Stefano; Frazzi, Ermes
SENSITIVITY OF VIS-NIR SPECTRAL INDICES TO DETECT NITROGEN DEFICIENCY AND CANOPY FUNCTION IN CV. BARBERA (VITIS VINIFERA L.) GRAPEVINES
2019 Gatti, Matteo; Garavani, Alessandra; Vercesi, Alberto; Squeri, Cecilia; Croci, Michele; Calegari, Ferdinando; Vincini, Massimo; Poni, Stefano
A sensorless, Big Data based approach for phenology and meteorological drought forecasting in vineyards
2023 Canavera, Ginevra; Magnanini, E.; Lanzillotta, S.; Malchiodi, C.; Cunial, Leonardo; Poni, Stefano
Sensory characteristics and nutritional quality of food products made with a biofortified and lectin free common bean (Phaseolus vulgaris l.) flour
2021 Sparvoli, F.; Giofre, S.; Cominelli, E.; Avite, E.; Giuberti, Gianluca; Luongo, D.; Cianciabella, M.; Daniele, G. M.
Sensory characteristics of Romanian, Polish, Albanian and Former Yugoslavian beers
2011 Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; De Faveri, Dante Marco
Sensory impact of 2,4,6-trichloroanisole in different wines
2005 Mazzoleni, Valeria; Maggi, Luana
Sensory mapping of beers on sale in the italian market
2010 Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria
Sensory profile of Italian Espresso brewed Arabica Specialty Coffee under three roasting profiles with chemical and safety insight on roasted beans
2021 Vezzulli, Fosca; Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Lambri, Milena
Senza una strategia la filiera suinicola ha il fiato corto
2015 Canali, Gabriele
Separability Restrictions in Multi-output Technologies
1996 Sckokai, Paolo; Moro, Daniele
Separation processes based on colloidal gas aphrons for the recovery of phenolic compounds
2012 Spigno, Giorgia; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco
Sequential multi-stage extraction of biocompounds from Spirulina platensis: Combined effect of ohmic heating and enzymatic treatment
2021 Ferreira-Santos, P.; Miranda, S. M.; Belo, I.; Spigno, Giorgia; Teixeira, J. A.; Rocha, C. M. R.
Serum Protein Fraction in Mature Horses and Relationship With Metabolic and Hematological Parameters
2013 Abeni, F; Dal Prà, A; Bertin, G; Calamari, Luigi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile