Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze animali, della nutrizione e degli alimenti (DIANA)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 443 a 462 di 880
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2019 Impact of Fungi Co-occurrence on Mycotoxin Contamination in Maize During the Growing Season Giorni, Paola; Bertuzzi, Terenzio; Battilani, Paola
1-gen-2021 Impact of grape pomace powder on the phenolic bioaccessibility and on in vitro starch digestibility of wheat based bread Rocchetti, Gabriele; Rizzi, C.; Cervini, M.; Rainero, G.; Bianchi, F.; Giuberti, Gianluca; Lucini, Luigi; Simonato, B.
1-gen-2021 Impact of hurdle technologies and low temperatures during ripening on the production of nitrate-free pork salami: A microbiological and metabolomic comparison Rocchetti, Gabriele; Falasconi, Irene; Dallolio, Giuliano; Lorenzo, J. M.; Lucini, Luigi; Rebecchi, Annalisa
1-gen-2023 The impact of metallic nanoparticles on gut fermentation processes: An integrated metabolomics and metagenomics approach following an in vitro digestion and fecal fermentation model Vaccari, Filippo; Zhang, Leilei; Giuberti, Gianluca; Grasso, A.; Bandini, Francesca; García-Pérez, P.; Copat, C.; Lucini, Luigi; Dall'Asta, Margherita; Ferrante, M.; Puglisi, Edoardo
1-gen-2009 Impact of nutritional factors on the welfare of ruminantss. Bertoni, Giuseppe; Calamari, Luigi; Trevisi, Erminio
1-gen-2023 Impact of Pasture-Based Diets on the Untargeted Metabolomics Profile of Sarda Sheep Milk Rocchetti, Gabriele; Becchi, Pier Paolo; Salis, Lorenzo; Lucini, Luigi; Cabiddu, Andrea
1-gen-2022 Impact of somatic cell count combined with differential somatic cell count on milk protein fractions in Holstein cattle Bisutti, V.; Vanzin, A.; Toscano, A.; Pegolo, S.; Giannuzzi, D.; Tagliapietra, F.; Schiavon, S.; Gallo, L.; Trevisi, Erminio; Negrini, Riccardo; Cecchinato, A.
1-gen-2016 Impiego di sottoprodotti della pasta secca nella dieta dei suini: performance, caratteristiche della carcassa e qualità dei prosciutti Prandini, Aldo
1-gen-2021 Implications of tributyrin on gut microbiota shifts related to performances of weaning piglets Miragoli, Francesco; Patrone, Vania; Prandini, Aldo; Sigolo, Samantha; Dell'Anno, M.; Rossi, L.; Senizza, Alice; Morelli, Lorenzo; Callegari, Maria Luisa
1-gen-2020 The importance of glycemic index on post-prandial glycaemia in the context of mixed meals: A randomized controlled trial on pasta and rice Chiavaroli, Laura; Di Pede, Giuseppe; Dall'Asta, Margherita; Cossu, Marta; Francinelli, Veronica; Goldoni, Matteo; Scazzina, Francesca; Brighenti, Furio
1-gen-2019 Improvement of economic traits and reduction of greenhouse gas emissions in sheep and goats in Central Asia Forabosco, Flavio; Negrini, Riccardo
1-gen-2015 Improving sustainability of poultry production by feeding insects: state of the art and perspectives Prandini, Aldo; Antonella, Dalle Zotte; Achille, Schiavone; Genciana, Terova; Bani, Paolo; Anna, De Angelis; Pier Paolo, Danieli; Riccardo, Fortina; Giuliana, Parisi; Giovanni, Piccolo; Luciano, Pinotti; Rosaria, Marino; Francesca, Tulli; Gabriele, Acuti; Alessandra, Roncararti; Laura, Gasco
1-gen-2019 Improving the reporting quality of intervention trials addressing the inter-individual variability in response to the consumption of plant bioactives: quality index and recommendations Nikolic, M.; Konic Ristic, A.; Gonzalez-Sarrias, A.; Istas, G.; Urpi-Sarda, M.; Dall'Asta, Margherita; Monfoulet, L. -E.; Cloetens, L.; Bayram, B.; Tumolo, M. R.; Chervenkov, M.; Scoditti, E.; Massaro, M.; Tejera, N.; Abadjieva, D.; Chambers, K.; Krga, I.; Tomas-Barberan, F. A.; Morand, C.; Feliciano, R.; Garcia-Villalba, R.; Garcia-Aloy, M.; Mena, P.
1-gen-2015 Imputation accuracy is robust to cattle reference genome updates Milanesi, Marco; Vicario, D; Stella, A; Valentini, A; Ajmone Marsan, Paolo; Biffani, S; Biscarini, F; Jansen, G; Nicolazzi, El
1-gen-2023 In vitro aflatoxins recovery after changing buffer or protozoa concentrations in the rumen fermentation fluid Spanghero, M.; Braidot, M.; Sarnataro, C.; Fabro, C.; Piani, B.; Gallo, Antonio
1-gen-2016 In vitro bioaccessibility of phenolic acids from a commercial aleurone-enriched bread compared to a whole grain bread Dall'Asta, Margherita; Bresciani, L.; Calani, L.; Cossu, M.; Martini, D.; Melegari, C.; Del Rio, D.; Pellegrini, N.; Brighenti, F.; Scazzina, F.
1-gen-2014 In vitro bioaccessibility of phenolics and vitamins from durum wheat aleurone fractions Zaupa, M.; Scazzina, F.; Dall'Asta, Margherita; Calani, L.; Del Rio, D.; Bianchi, M. A.; Melegari, C.; De Albertis, P.; Tribuzio, G.; Pellegrini, N.; Brighenti, F.
1-gen-2019 In vitro cytotoxic activity of six Syzygium leaf extracts as related to their phenolic profiles: An untargeted UHPLC-QTOF-MS approach Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Ahmed, S. R.; Saber, F. R.
1-gen-2018 In vitro digestibility of cyclopropane fatty acids in Grana Padano cheese: A study combining 1H NMR and GC-MS techniques Lolli, V.; Dall'Asta, Margherita; Del Rio, D.; Caligiani, A.
1-gen-2020 In vitro evaluation of fermentation characteristics of type 3 resistant starch Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio
Mostrati risultati da 443 a 462 di 880
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile