Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze animali, della nutrizione e degli alimenti (DIANA)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 443 a 462 di 890
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2021 Impact of Climatic Conditions on the Resveratrol Concentration in Blend of Vitis vinifera L. cvs. Barbera and Croatina Grape Wines Rocchetti, Gabriele; Ferrari, Federico; Trevisan, Marco; Bavaresco, Luigi
1-gen-2019 Impact of cold versus hot brewing on the phenolic profile and antioxidant capacity of rooibos (Aspalathus linearis) herbal tea Damiani, E.; Carloni, P.; Rocchetti, Gabriele; Senizza, Biancamaria; Tiano, L.; Joubert, E.; de Beer, D.; Lucini, Luigi
1-gen-2019 Impact of conventional/non-conventional extraction methods on the untargeted phenolic profile of Moringa oleifera leaves Rocchetti, Gabriele; Blasi, F.; Montesano, D.; Ghisoni, Silvia; Marcotullio, M. C.; Sabatini, S.; Cossignani, L.; Lucini, Luigi
1-gen-2019 Impact of cooking and fermentation by lactic acid bacteria on phenolic profile of quinoa and buckwheat seeds Rocchetti, Gabriele; Miragoli, Francesco; Zacconi, Carla; Lucini, Luigi; Rebecchi, Annalisa
1-gen-2017 Impact of cystic fibrosis disease on archaea and bacteria composition of gut microbiota Miragoli, Francesco; Federici, Sara; Ferrari, Susanna; Minuti, Andrea; Rebecchi, Annalisa; Bruzzese, Eugenia; Buccigrossi, Vittoria; Guarino, Alfredo; Callegari, Maria Luisa
1-gen-2023 Impact of dry-off and lyophilized Aloe arborescens supplementation on plasma metabolome of dairy cows Cattaneo, Luca; Rocchetti, Gabriele; Piccioli Cappelli, Fiorenzo; Zini, S; Trevisi, Erminio; Minuti, Andrea
1-gen-2019 Impact of foods and dietary supplements containing hydroxycinnamic acids on cardiometabolic biomarkers: A systematic review to explore inter-individual variability Martini, D.; Chiavaroli, L.; Gonzalez-Sarrias, A.; Bresciani, L.; Palma-Duran, S. A.; Dall'Asta, Margherita; Deligiannidou, G. -E.; Massaro, M.; Scoditti, E.; Combet, E.; Maksimova, V.; Urpi-Sarda, M.; Kontogiorgis, C. A.; Andres-Lacueva, C.; Gibney, E. R.; Del Rio, D.; Morand, C.; Garcia-Aloy, M.; Rodriguez-Mateos, A.; Mena, P.
1-gen-2019 Impact of Fungi Co-occurrence on Mycotoxin Contamination in Maize During the Growing Season Giorni, Paola; Bertuzzi, Terenzio; Battilani, Paola
1-gen-2021 Impact of grape pomace powder on the phenolic bioaccessibility and on in vitro starch digestibility of wheat based bread Rocchetti, Gabriele; Rizzi, C.; Cervini, M.; Rainero, G.; Bianchi, F.; Giuberti, Gianluca; Lucini, Luigi; Simonato, B.
1-gen-2021 Impact of hurdle technologies and low temperatures during ripening on the production of nitrate-free pork salami: A microbiological and metabolomic comparison Rocchetti, Gabriele; Falasconi, Irene; Dallolio, Giuliano; Lorenzo, J. M.; Lucini, Luigi; Rebecchi, Annalisa
1-gen-2023 The impact of metallic nanoparticles on gut fermentation processes: An integrated metabolomics and metagenomics approach following an in vitro digestion and fecal fermentation model Vaccari, Filippo; Zhang, Leilei; Giuberti, Gianluca; Grasso, A.; Bandini, Francesca; García-Pérez, P.; Copat, C.; Lucini, Luigi; Dall'Asta, Margherita; Ferrante, M.; Puglisi, Edoardo
1-gen-2024 Impact of nutrient restriction at dry-off on performance and metabolism Cattaneo, Luca; Lopreiato, Vincenzo; Piccioli Cappelli, Fiorenzo; Dahl, G. E.; Trevisi, Erminio; Minuti, Andrea
1-gen-2009 Impact of nutritional factors on the welfare of ruminantss. Bertoni, Giuseppe; Calamari, Luigi; Trevisi, Erminio
1-gen-2023 Impact of Pasture-Based Diets on the Untargeted Metabolomics Profile of Sarda Sheep Milk Rocchetti, Gabriele; Becchi, Pier Paolo; Salis, Lorenzo; Lucini, Luigi; Cabiddu, Andrea
1-gen-2022 Impact of somatic cell count combined with differential somatic cell count on milk protein fractions in Holstein cattle Bisutti, V.; Vanzin, A.; Toscano, A.; Pegolo, S.; Giannuzzi, D.; Tagliapietra, F.; Schiavon, S.; Gallo, L.; Trevisi, Erminio; Negrini, Riccardo; Cecchinato, A.
1-gen-2016 Impiego di sottoprodotti della pasta secca nella dieta dei suini: performance, caratteristiche della carcassa e qualità dei prosciutti Prandini, Aldo
1-gen-2021 Implications of tributyrin on gut microbiota shifts related to performances of weaning piglets Miragoli, Francesco; Patrone, Vania; Prandini, Aldo; Sigolo, Samantha; Dell'Anno, M.; Rossi, L.; Senizza, Alice; Morelli, Lorenzo; Callegari, Maria Luisa
1-gen-2020 The importance of glycemic index on post-prandial glycaemia in the context of mixed meals: A randomized controlled trial on pasta and rice Chiavaroli, Laura; Di Pede, Giuseppe; Dall'Asta, Margherita; Cossu, Marta; Francinelli, Veronica; Goldoni, Matteo; Scazzina, Francesca; Brighenti, Furio
1-gen-2019 Improvement of economic traits and reduction of greenhouse gas emissions in sheep and goats in Central Asia Forabosco, Flavio; Negrini, Riccardo
1-gen-2015 Improving sustainability of poultry production by feeding insects: state of the art and perspectives Prandini, Aldo; Antonella, Dalle Zotte; Achille, Schiavone; Genciana, Terova; Bani, Paolo; Anna, De Angelis; Pier Paolo, Danieli; Riccardo, Fortina; Giuliana, Parisi; Giovanni, Piccolo; Luciano, Pinotti; Rosaria, Marino; Francesca, Tulli; Gabriele, Acuti; Alessandra, Roncararti; Laura, Gasco
Mostrati risultati da 443 a 462 di 890
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile