Sfoglia per ???browse.type.metadata.typeResearch??? AREA07 - SCIENZE AGRARIE E VETERINARIE

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 3.838 a 3.857 di 5.359
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2022 Phytochemical profiling, antibacterial and antioxidant properties of Crocus sativus flower: A comparison between tepals and stigmas Bellachioma, L.; Marini, E.; Magi, G.; Pugnaloni, A.; Facinelli, B.; Rocchetti, Gabriele; Martinelli, E.; Lucini, Luigi; Morresi, C.; Bacchetti, T.; Ferretti, G.
1-gen-2021 Phytochemicals from Plant Foods as Potential Source of Antiviral Agents: An Overview Behl, T.; Rocchetti, Gabriele; Chadha, S.; Zengin, G.; Bungau, S.; Kumar, A.; Mehta, V.; Uddin, M. S.; Khullar, G.; Setia, D.; Arora, S.; Sinan, K. I.; Ak, G.; Putnik, P.; Gallo, M.; Montesano, D.
1-gen-2008 Phytoextraction of lead, nickel and cadmium by biomass plants Campanale, Anna Flora; Gatti, Marina; Amaducci, Stefano
1-gen-2017 Phytophagous hoverflies (Diptera: Syrphidae) as indicators of changing landscapes Popov, S.; Miličić, M.; Diti, Irene; Marko, O.; Sommaggio, D.; Markov, Z.; Vujić, A.
1-gen-2020 Phytoremediation potential of crop plants in countering nickel contamination in carbonation lime coming from the sugar industry De Bernardi, A.; Casucci, C.; Businelli, D.; D'amato, R.; Beone, G. M.; Fontanella, M. C.; Vischetti, C.
1-gen-2017 Phytormediation of metal-contaminated soils and sediments by hemp and giant reed as implemented by selected bacteria and chelating agents Spini, Giulia; Ferrarini, Andrea; Loda, M.; Pezzera, G.; Beone, Gian Maria; Amaducci, Stefano; Puglisi, Edoardo
1-gen-2011 Pianificare la sostenibilità Calliera, Maura; Galassi, Tiziano
1-gen-2005 Le piante foraggere (2^ edizione) Ligabue, M.; Tabaglio, Vincenzo; Betti, S.
1-gen-2017 Piattaforma varietale e orientamenti produttivi per i nuovi impianti Tombesi, Sergio; Botta, R.; Valentini, N.; Cristofori, V.; De Salvador, F. R.; Farinelli, D.
1-gen-2006 Piccoli frutti 2006: Lampone Ughini, Virginia; Bounous, G.; Beccaro, G. L.; Baudino, M.; Carlini, A.; De Salvador, F. R.; Eccher, Tommaso; Giordano, R.; Mezzetti, B.; Pititto, A.
1-gen-2010 Picrocrocin content and quality categories in different (345) worldwide samples of saffron (Crocus sativus L.) Del Campo, C. Priscila; Carmona, Manuel; Maggi, Luana; Kanakis, Charalabos D.; Anastasaki, Eirini G.; Tarantilis, Petros A.; Polissiou, Moschos G.; Alonso, Gonzalo L.
1-gen-2020 Pigmented sorghum polyphenols as potential inhibitors of starch digestibility: An in vitro study combining starch digestion and untargeted metabolomics Rocchetti, Gabriele; Giuberti, Gianluca; Busconi, Matteo; Marocco, Adriano; Trevisan, Marco; Lucini, Luigi
1-gen-2019 PILOTING GRAPE RIPENING IN A GLOBAL WARMING SCENARIO: FEASIBLE TECHNIQUES ARE AVAILABLE Poni, Stefano; Frioni, Tommaso; Gatti, Matteo
1-gen-2017 Pineapple wines obtained from saccharification of pineapple waste and alcoholic fermentation with three strains of saccharomyces cerevisiae. Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Dordoni, Roberta; Valero-Cases, E.; Nuncio Jáuregui, N.; Carbonell Barrachina, A. A.; Frutos-Fernandez, M. J.; Lambri, Milena
1-gen-2005 Pinot nero....climatologo per caso Bavaresco, Luigi
1-gen-2014 La piralide del bosso Todeschini, Valeria
1-gen-2014 Pistacia lentiscus leaves as a source of phenolic compounds: Microwave-assisted extraction optimized and compared with ultrasound-assisted and conventional solvent extraction Dahmoune, F.; Spigno, Giorgia; Moussi, K.; Remini, H.; Cherbal, A.; Madani, K.
1-gen-2019 Più antociani nelle uve con un'alga bruna Frioni, Tommaso; Palliotti, A.; Sabbatini, P.; Poni, Stefano
1-gen-2015 Più responsabilità nella difesa delle colture Calliera, Maura
1-gen-2022 The pivotal role of cultivar affinity to arbuscular mycorrhizal fungi in determining mycorrhizal responsiveness to water deficit Ganugi, Paola; Pathan, S. I.; Zhang, Leilei; Arfaioli, P.; Benedettelli, S.; Masoni, A.; Pietramellara, G.; Lucini, Luigi
Mostrati risultati da 3.838 a 3.857 di 5.359
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile