Lombard horticultural productions compete for 3% of national production. Despite the small numbers, the Lombardia has a wide range of high value and quality productions and is a leader in the processing and marketing of high value-added products

Gonano, S., Le colture intensive, in Pieri, R., Pretolani, R. (ed.), Il sistema agroalimentare della Lombardia. Rapporto 2016, Franco Angeli, Milano 2016: 291- 322 [http://hdl.handle.net/10807/95014]

Le colture intensive

Gonano, Stefano
Primo
2016

Abstract

Lombard horticultural productions compete for 3% of national production. Despite the small numbers, the Lombardia has a wide range of high value and quality productions and is a leader in the processing and marketing of high value-added products
Italiano
Il sistema agroalimentare della Lombardia. Rapporto 2016
978-88-917-5114-0
Franco Angeli
Gonano, S., Le colture intensive, in Pieri, R., Pretolani, R. (ed.), Il sistema agroalimentare della Lombardia. Rapporto 2016, Franco Angeli, Milano 2016: 291- 322 [http://hdl.handle.net/10807/95014]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://hdl.handle.net/10807/95014
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact