The book collects essays on the history of the dairy industry in Italy and in various countries of Europe and America

Il volume raccoglie saggi sulla storia dellindustria casearia in italia e in diversi paesi dell'Europa e dell'america

Besana, C., D'Errico, R., Ghezzi, R. (eds.), Cheese Manufacturing in the Twentieth Century. The Italian Experience in an International Context, Peter Lang, Bruxelles 2017: 404 . 10.3726/b11644 [http://hdl.handle.net/10807/115510]

Cheese Manufacturing in the Twentieth Century. The Italian Experience in an International Context

Besana, Claudio;
2017

Abstract

The book collects essays on the history of the dairy industry in Italy and in various countries of Europe and America
2017
Inglese
9782807601222
Peter Lang
Besana, C., D'Errico, R., Ghezzi, R. (eds.), Cheese Manufacturing in the Twentieth Century. The Italian Experience in an International Context, Peter Lang, Bruxelles 2017: 404 . 10.3726/b11644 [http://hdl.handle.net/10807/115510]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10807/115510
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 4
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact