De Gregorio, Marco Armando
De Gregorio, Marco Armando
PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Glutamate, Humic Acids and Their Combination Modulate the Phenolic Profile, Antioxidant Traits, and Enzyme-Inhibition Properties in Lettuce
2023 De Gregorio, Marco Armando; Zengin, G.; Alp-Turgut, F. N.; Elbasan, F.; Ozfidan-Konakci, C.; Arikan, B.; Yildiztugay, E.; Zhang, Leilei; Lucini, Luigi
Vegetal-derived biostimulants distinctively command the physiological and metabolomic signatures of lettuce grown in depleted nitrogen conditions
2023 El-Nakhel, C.; Cristofano, F.; Colla, G.; Pii, Y.; Secomandi, Elena; De Gregorio, Marco Armando; Buffagni, Valentina; Garcia-Perez, P.; Lucini, Luigi; Rouphael, Y.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2023 | Glutamate, Humic Acids and Their Combination Modulate the Phenolic Profile, Antioxidant Traits, and Enzyme-Inhibition Properties in Lettuce | De Gregorio, Marco Armando; Zengin, G.; Alp-Turgut, F. N.; Elbasan, F.; Ozfidan-Konakci, C.; Arikan, B.; Yildiztugay, E.; Zhang, Leilei; Lucini, Luigi | |
1-gen-2023 | Vegetal-derived biostimulants distinctively command the physiological and metabolomic signatures of lettuce grown in depleted nitrogen conditions | El-Nakhel, C.; Cristofano, F.; Colla, G.; Pii, Y.; Secomandi, Elena; De Gregorio, Marco Armando; Buffagni, Valentina; Garcia-Perez, P.; Lucini, Luigi; Rouphael, Y. |