De Gregorio, Marco Armando

De Gregorio, Marco Armando  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
11-apr-2025 THE IMPACT OF WATERLOGGING, DROUGHT, SALINITY AND MULTIPLE ABIOTIC STRESSES ON ARABIDOPSIS THALIANA: A COMPREHENSIVE PHENOTYPING AND MATABOLOMIC ANALYSIS De Gregorio, Marco Armando
1-gen-2024 Metabolomic Profiles and Biopharmaceutical Properties of Petrosimonia brachiata and P. nigdeensis from Turkey De Gregorio, Marco Armando; Zhang, Leilei; Mahomoodally, M. F.; Zengin, G.; Jugreet, S.; Yildiztugay, E.; Fiorini, Andrea; Lucini, Luigi
1-gen-2023 Glutamate, Humic Acids and Their Combination Modulate the Phenolic Profile, Antioxidant Traits, and Enzyme-Inhibition Properties in Lettuce De Gregorio, Marco Armando; Zengin, G.; Alp-Turgut, F. N.; Elbasan, F.; Ozfidan-Konakci, C.; Arikan, B.; Yildiztugay, E.; Zhang, Leilei; Lucini, Luigi
1-gen-2023 Vegetal-derived biostimulants distinctively command the physiological and metabolomic signatures of lettuce grown in depleted nitrogen conditions El-Nakhel, C.; Cristofano, F.; Colla, G.; Pii, Y.; Secomandi, Elena; De Gregorio, Marco Armando; Buffagni, Valentina; Garcia-Perez, P.; Lucini, Luigi; Rouphael, Y.