Crosta, Matteo

Crosta, Matteo  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze delle produzioni vegetali sostenibili (DI.PRO.VE.S.)  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2025 Assessment of Hermetia illucens larvae performance reared on raw or contaminated peanut by-products with Aspergillus flavus and Fusarium graminearum Crosta, Matteo; Reguzzi, Maria Cristina; Cominelli, Filippo; Chillin, Ilaria; Battilani, Paola; Mazzoni, Emanuele
4-apr-2025 ENHANCEMENT OF THE ITALIAN PEANUT SUPPLY CHAIN: AN INTEGRATED APPROACH TO ENSURE FOOD SAFETY AND BY-PRODUCTS VALORISATION Crosta, Matteo
1-gen-2025 First Report of Safe Italian Peanut Production Regarding Aflatoxin Crosta, Matteo; Croci, Michele; Dall'Asta, Chiara; Pisante, M.; Battilani, Paola
1-gen-2025 Impact of simulated climate change conditions on Aspergillus flavus biocontrol effectiveness in peanut-based medium and peanut seeds Crosta, Matteo; Cervini, C.; Medina, A.; Battilani, Paola
1-gen-2024 “AFLA-peanut”, a mechanistic prototype model to predict aflatoxin B1 contamination Crosta, Matteo; Camardo Leggieri, Marco; Battilani, Paola