Triachini, Sara

Triachini, Sara  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
16-apr-2025 AN INTEGRATED APPROACH TO ENHANCE SUSTAINABILITY, TECHNOLOGY AND QUALITY IN COFFEE ROASTING COMPANIES Triachini, Sara
1-gen-2024 Beyond aroma: A sustainability performance analysis of Italian coffee roasting companies Triachini, Sara; Giannini, Francesca Romana; Bramanti, Valentina; Gubelli, Stella; Capri, Ettore
1-gen-2024 Multi-Omics and Sensory Analysis of Coffea canephora: Assessing the Impact of Roasting Speed on Safety and Energy Efficiency Triachini, Sara; Becchi, Pier Paolo; Bertuzzi, Terenzio; Capri, Ettore; Gabrielli, Mario; Lucini, Luigi; Vezzulli, Fosca
1-gen-2022 Acrylamide: impact of precursors concentration, origin, post‐harvesting process and roasting level in high‐quality arabica and Robusta coffee Vezzulli, Fosca; Triachini, Sara; Mulazzi, Annalisa; Lambri, Milena; Bertuzzi, Terenzio