D'Ammaro, Daniele

D'Ammaro, Daniele  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2021 A multi-criteria approach to evaluate the sustainability performances of wines: the Italian red wine case study D'Ammaro, D.; Capri, E.; Valentino, F.; Grillo, S.; Fiorini, E.; Lamastra, L.
1-gen-2021 Benchmarking of carbon footprint data from the Italian wine sector: A comprehensive and extended analysis D'Ammaro, D.; Capri, E.; Valentino, F.; Grillo, S.; Fiorini, E.; Lamastra, L.
1-gen-2020 Use of multiple indicators to compare sustainability performance of organic vs conventional vineyard management Borsato, E.; Zucchinelli, M.; D'Ammaro, D.; Giubilato, E.; Zabeo, A.; Criscione, P.; Pizzol, L.; Cohen, Y.; Tarolli, P.; Lamastra, L.; Marinello, F.
1-gen-2019 Use of multiple indicators to compare sustainability performance of organic vs conventional vineyard management Borsato, Eros; Zucchinelli, Maria; D'Ammaro, Daniele; Giubilato, Elisa; Zabeo, Alex; Criscione, Paolo; Pizzol, Lisa; Cohen, Yafit; Tarolli, Paolo; Lamastra, Lucrezia; Marinello, Francesco
1-gen-2019 Vigneto: A GIS-based model to evaluate environmental impact of pesticide use in vineyards D'Ammaro, Daniele; Lamastra, Lucrezia