Cortimiglia, Claudia

Cortimiglia, Claudia  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2022 Citrus peel extracts for industrial-scale production of bio-based active food packaging Fiorentini, C.; Garrido, G. D.; Bassani, A.; Cortimiglia, C.; Zaccone, M.; Montalbano, L.; Martinez-Nogues, V.; Cocconcelli, P. S.; Spigno, G.
1-gen-2022 Wild Boars as an Indicator of Environmental Spread of ESβL-Producing Escherichia coli Mercato, A.; Cortimiglia, C.; Abualsha'ar, A.; Piazza, A.; Marchesini, F.; Milani, G.; Bonardi, S.; Cocconcelli, P. S.; Migliavacca, R.
1-gen-2021 Colorimetric point-of-care detection of Clostridium tyrobutyricum spores in milk samples Cecere, P.; Gatto, F.; Cortimiglia, C.; Bassi, D.; Lucchini, F.; Cocconcelli, P. S.; Pompa, P. P.
1-gen-2021 Genome-based studies indicate that the enterococcus faecium clade b strains belong to enterococcus lactis species and lack of the hospital infection associated markers Belloso Daza, M. V.; Cortimiglia, C.; Bassi, D.; Cocconcelli, P. S.
1-gen-2021 Genomic Investigation of Virulence Potential in Shiga Toxin Escherichia coli (STEC) Strains From a Semi-Hard Raw Milk Cheese Cortimiglia, C.; Borney, M. F.; Bassi, D.; Cocconcelli, P. S.
1-gen-2020 Draft genome sequence of lactobacillus helveticus Lh 23, isolated from natural whey starter Bertani, G.; Bassi, D.; Cortimiglia, C.; Gatti, M.; Cocconcelli, P. S.; Neviani, E.