Morandi, Sara

Morandi, Sara  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2025 Mediterranean Plants and Spices as a Source of Bioactive Essential Oils for Food Applications: Chemical Characterisation and In Vitro Activity Barbieri, Francesca; Tabanelli, G.; Braschi, G.; Bassi, Daniela; Morandi, Sara; Šimat, V.; Čagalj, M.; Gardini, F.; Montanari, Chiara
1-gen-2025 Untargeted Screening Based on UHPLC-HRMS of Total Folates Produced by Lactic Acid Bacteria in Fermented Milk and During Yogurt Shelf Life Bozzetti, Marianna; Cerri, C.; Morandi, Sara; Rocchetti, Gabriele; Mussio, Chiara; Barbieri, Francesca; Tabanelli, G.; Bassi, Daniela
1-gen-2024 Aloe arborescens supplementation in drying-off dairy cows: influence on rumen, rectum and milk microbiomes Cremonesi, P.; Biscarini, F.; Conte, Gianluigi; Piccioli-Cappelli, F.; Morandi, Sara; Silvetti, T.; Tringali, S.; Trevisi, Erminio; Castiglioni, B.; Brasca, M.
1-gen-2024 Biodiversity and antibiotic resistance profile provide new evidence for a different origin of enterococci in bovine raw milk and feces. Morandi, Sara; Silvetti, T.; Lopreiato, Vincenzo; Piccioli Cappelli, Fiorenzo; Trevisi, Erminio; Brasca, M.