Lombardo, Luca

Lombardo, Luca  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2025 Chemical, optical, and morphological properties of TPU and PET-G samples after aging in artificial saliva: an in vitro study Staderini, Edoardo; Chiusolo, Giuseppe; Papi, Massimiliano; Palone, Mario; Lombardo, Luca; Cordaro, Massimo
1-gen-2022 Development of a sustainability technical guide for the Italian olive oil supply chain Lombardo, L.; Farolfi, C.; Tombesi, S.; Novelli, E.; Capri, E.
1-gen-2021 Preliminary Molecular Survey of the Possible Presence of Xylella fastidiosa in the Upper Ionian Coasts of Calabria, Italy, through the Capture and Analysis of Its Main Vector Insects Lombardo, Luca; Rizzo, Pierluigi; Novellis, Carmine; Vizzarri, Veronica
1-gen-2021 Sustainability Certification, a New Path of Value Creation in the Olive Oil Sector: The ITALIAN Case Study Lombardo, Luca; Farolfi, Camilla; Capri, Ettore