Chiodelli, Giulia

Chiodelli, Giulia  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2021 Canakinumab as treatment for COVID-19-related pneumonia: A prospective case-control study Generali, Daniele; Bosio, Giacomo; Malberti, F.; Cuzzoli, A.; Testa, S.; Romanini, L.; Fioravanti, A.; Morandini, Piero Angelo; Pianta, L.; Giannotti, G.; Viola, E. M.; Giorgi-Pierfranceschi, M.; Foramitti, M.; Tira, R. A.; Zangrandi, I.; Chiodelli, Giulia; Machiavelli, A.; Cappelletti, M. R.; Giossi, A.; De Giuli, V.; Costanzi, Carla; Campana, C.; Bernocchi, O.; Sirico, M.; Zoncada, A.; Molteni, A.; Venturini, Sergio; Giudici, F.; Scaltriti, M.; Pan, A.
1-gen-2020 Untargeted metabolomics with multivariate analysis to discriminate hazelnut (Corylus avellana L.) cultivars and their geographical origin Ghisoni, Silvia; Lucini, Luigi; Rocchetti, Gabriele; Chiodelli, Giulia; Farinelli, D.; Tombesi, Sergio; Trevisan, Marco
1-gen-2018 Bioaccessibility of phenolic compounds following in vitro large intestine fermentation of nuts for human consumption Rocchetti, Gabriele; Chiodelli, Giulia; Giuberti, Gianluca; Lucini, Luigi
1-gen-2018 Post-harvest UV-B radiation modulates metabolite profile in peach fruit Santin, M.; Lucini, Luigi; Castagna, A.; Chiodelli, Giulia; Hauser, M-T.; Ranieri, A.
1-gen-2018 UHPLC-ESI-QTOF-MS profile of polyphenols in Goji berries (Lycium barbarum L.) and its dynamics during in vitro gastrointestinal digestion and fermentation Rocchetti, G.; Chiodelli, G.; Giuberti, G.; Ghisoni, Silvia; Baccolo, Greta; Blasi, Francesca; Montesano, D.; Trevisan, M.; Lucini, L.
1-gen-2017 Evaluation of phenolic profile and antioxidant capacity in gluten-free flours Rocchetti, Gabriele; Chiodelli, Giulia; Giuberti, Gianluca; Masoero, Francesco; Trevisan, Marco; Lucini, Luigi
1-gen-2017 Impact of boiling on free and bound phenolic profile and antioxidant activity of commercial gluten-free pasta Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Chiodelli, Giulia; Giuberti, Gianluca; Montesano, Domenico; Masoero, Francesco; Trevisan, Marco
1-gen-2017 Impact of boiling on free and bound phenolic profile and antioxidant activity of commercial gluten-free pasta Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Chiodelli, Giulia; Giuberti, Gianluca; Montesano, Domenico; Masoero, Francesco; Trevisan, Marco
1-gen-2017 Phenolic profile and fermentation patterns of different commercial gluten-free pasta during in vitro large intestine fermentation Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Chiodelli, Giulia; Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Masoero, Francesco; Trevisan, Marco
1-gen-2016 Effect of Different Aloe Fractions on the Growth of Lactic Acid Bacteria Chiodelli, Giulia; Pellizzoni, Marco; Ruzickova, Gabriela; Lucini, Luigi