Bortolini, Cristian

Bortolini, Cristian  

PIACENZA - Istituto di Microbiologia  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.002 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2023 Bacterial and Fungal Communities Are Specifically Modulated by the Cocoa Bean Fermentation Method Ghisolfi, Rebecca; Bandini, Francesca; Vaccari, Filippo; Bellotti, Gabriele; Bortolini, Cristian; Patrone, Vania; Puglisi, Edoardo; Morelli, Lorenzo
1-gen-2020 Cocoa beans and liquor fingerprinting: A real case involving SSR profiling of CCN51 and “Nacional” varieties Stagnati, Lorenzo; Soffritti, Giovanna; Martino, Michelangelo; Bortolini, Cristian; Lanubile, Alessandra; Busconi, Matteo; Marocco, Adriano
31-mag-2017 CHARACTERIZATION OF MICROBIAL BIODIVERSITY IN FERMENTED COCOA BEANS Bortolini, Cristian
1-gen-2016 Detailed analyses of the bacterial populations in processed cocoa beans of different geographic origin, subject to varied fermentation conditions Bortolini, Cristian; Patrone, Vania; Puglisi, Edoardo; Morelli, Lorenzo