Gualla, Alessia

Gualla, Alessia  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2013 Direct and indirect contamination with ochratoxin A of ripened pork products Bertuzzi, Terenzio; Gualla, Alessia; Morlacchini, Mauro; Pietri, Amedeo
1-gen-2012 Modelling, predicting and mapping the emergence of aflatoxins in cereals in the EU due to climate change Battilani, Paola; Rossi, Vittorio; Giorni, Paola; Pietri, Amedeo; Gualla, Alessia; Van Der Fels Klerks, Hj; Booj, Cjh; Moretti, Antonio; Logrieco, Antonio; Toscano, Piero; Miraglia, Marina; De Santis, Barbara; Brera, Carlo
1-gen-2012 Mycotoxin levels in maize produced in northern Italy in 2008 as influenced by growing location and FAO class of hybrid Pietri, Amedeo; Battilani, Paola; Gualla, Alessia; Bertuzzi, Terenzio
1-gen-2011 Enzyme-assisted extraction for the HPLC determination of ochratoxin A in pork and dry-cured ham Pietri, Amedeo; Gualla, Alessia; Rastelli, Silvia; Bertuzzi, Terenzio
1-gen-2011 Phomopsins: an overview of phytopathological and chemical aspects, toxicity, analysis and occurrence Battilani, Paola; Gualla, Alessia; Dall'Asta, Chiara; Pellacani, Claudia; Galaverna, Gianni; Giorni, Paola; Caglieri, Andrea; Tagliaferri, Sara; Pietri, Amedeo; Dossena, Arnaldo; Spadaro, Davide; Marchelli, Rosangela; Gullino, Maria Lodovica; Costa, Lucio Guido
1-gen-2010 LC-MS-MS determination of sanguinarine and chelerythrine using a HILIC column". Bertuzzi, Terenzio; Agosti, Barbara; Gualla, Alessia; Pietri, Amedeo
1-gen-2009 Scientific information on mycotoxins and natural plant toxicants. Battilani, Paola; Costa, L. G.; Dossena, A.; Gullino, M. L.; Marchelli, R.; Galaverna, G.; Pietri, Amedeo; Dall'Asta, C.; Giorni, Paola; Spadaro, D.; Gualla, Alessia