Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 231 a 250 di 424
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2022 LABs Fermentation Side-Product Positively Influences Rhizosphere and Plant Growth in Greenhouse Lettuce and Tomatoes Bellotti, Gabriele; Taskin, Eren; Sello, S; Sudiro, C; Bortolaso, R; Bandini, Francesca; Guerrieri, Maria Chiara; Cocconcelli, Pier Sandro; Vuolo, F; Puglisi, Edoardo
1-gen-2020 Lactic acid bacteria adjunct cultures exert a mitigation effect against spoilage microbiota in fresh cheese Bassi, D.; Gazzola, S.; Sattin, E.; Dal Bello, F.; Simionati, B.; Cocconcelli, P. S.
1-gen-2012 Lactic Acid Bacteria in Meat Fermentations Fontana, Cecilia Alejandra; Fadda, Silvina; Cocconcelli, Pier Sandro; Vignolo, Graciela
1-gen-2021 Lactic Acid Bacteria Strains Differently Modulate Gut Microbiota and Metabolic and Immunological Parameters in High-Fat Diet-Fed Mice Fabersani, E.; Marquez, A.; Russo, M.; Ross, R.; Torres, S.; Fontana, Cecilia Alejandra; Puglisi, Edoardo; Medina, R.; Gauffin-Cano, P.
4-feb-2009 Lactobacillus crispatus M247: azioni immuno - modulanti e interazioni molecolari con l' epitelio intestinale Longo, Stefano
3-apr-2019 LACTOBACILLUS HELVETICUS: GUT ADAPTATION MECHAMISMS Molinari, Paola
1-gen-2021 Lactobacillus plantarum and lactobacillus reuteri as functional feed additives to prevent diarrhoea in weaned piglets Dell'Anno, M.; Callegari, Maria Luisa; Reggi, S.; Caprarulo, V.; Giromini, C.; Spalletta, A.; Coranelli, S.; Rossi, C. A. S.; Rossi, L.
1-gen-2022 Land-use change affects the diversity and functionality of soil bacterial communities in semi-arid Chaco region, Argentina Viruel, E.; Fontana, Cecilia Alejandra; Puglisi, Edoardo; Nasca, J. A.; Banegas, N. R.; Cocconcelli, Pier Sandro
1-gen-2011 Land-use management fingerprint on the soil microbial diversity. Fontanili: a case study. Puglisi, Edoardo; Vasileiadis, Sotirios; Cappa, Fabrizio; Trevisan, Marco; Cocconcelli, Pier Sandro
1-gen-2018 The late blowing defect of hard cheeses: Behaviour of cells and spores of Clostridium tyrobutyricum throughout the cheese manufacturing and ripening D'Incecco, Paolo; Pellegrino, Luisa; Hogenbooma, Johannes; Cocconcelli, Pier Sandro; Bassi, Daniela
1-gen-2020 Lignans and Gut Microbiota: An Interplay Revealing Potential Health Implications Senizza, Alice; Rocchetti, Gabriele; Mosele, J; Patrone, Vania; Callegari, Maria Luisa; Morelli, Lorenzo; Lucini, Luigi
1-gen-2020 Linoleic acid induces metabolic stress in the intestinal microorganism Bifidobacterium breve DSM 20213 Senizza, Alice; Rocchetti, Gabriele; Callegari, Maria Luisa; Lucini, Luigi; Morelli, Lorenzo
1-gen-2021 Low density polyethylene degradation by filamentous fungi Spina, Francesca; Tummino, M. L.; Poli, A.; Prigione, V.; Ilieva, V.; Cocconcelli, Pier Sandro; Puglisi, Edoardo; Bracco, P.; Zanetti, M.; Varese, G. C.
1-gen-2014 L’effetto dell’innalzamento della CO2 sui microorganismi del suolo Puglisi, Edoardo
1-gen-2015 Manganese and iron as structuring parameters of microbial communities in Arctic marine sediments from the Baffin Bay Algora, C.; Vasileiadis, Sotirios; Wasmund, K.; Trevisan, Marco; Krüger, M.; Puglisi, Edoardo; Adrian, L.
15-feb-2007 Messa a punto di sistemi per il gene-targeting in cellule in coltura per il miglioramento delle produzioni animali Lizier, Michela
15-feb-2007 Messa a punto di tecniche molecolari per lo studio della microflora intestinale di soggetti in età pediatrica Ferrari, Susanna
1-gen-2022 Metabolomics and gene-metabolite networks reveal the potential of Leuconostoc and Weissella strains as starter cultures in the manufacturing of bread without baker’s yeast Lopez, Constanza Maria; Rocchetti, Gabriele; Fontana, Alessandra; Lucini, Luigi; Rebecchi, Annalisa
1-gen-2023 Metabolomics and proteomics approaches provide a better understanding of non-enzymatic browning and pink discoloration in dairy products: A mini review Rocchetti, Gabriele; Galimberti, Sofia; Callegari, Maria Luisa; Lucini, Luigi
1-gen-2023 Metagenomic bacterial diversity and metabolomics profiling of Buttafuoco wine production Zambianchi, Sara; Patrone, Vania; Becchi, Pier Paolo; Callegari, Maria Luisa; Stagnati, Lorenzo; Lucini, Luigi; Morelli, Lorenzo; Busconi, Matteo
Mostrati risultati da 231 a 250 di 424
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile