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1-gen-2021 Comparison of the Nutritional Quality of Branded and Private-Label Food Products Sold in Italy: Focus on the Cereal-Based Products Collected From the Food Labeling of Italian Products Study Angelino, D.; Del Bo', C.; Pellegrini, N.; Martini, D.; Dall'Asta, Margherita; Dello Russo, M.; Nucci, D.; Moccia, S.; Paolella, G.; Pignone, V.; Rosi, A.; Ruggiero, E.; Spagnuolo, C.; Vici, G.
1-gen-2021 Pre-Pregnancy Diet and Vaginal Environment in Caucasian Pregnant Women: An Exploratory Study Dall'Asta, Margherita; Laghi, L.; Morselli, S.; Re, M. C.; Zagonari, S.; Patuelli, G.; Foschi, C.; Pedna, M. F.; Sambri, V.; Marangoni, A.; Danesi, F.
1-gen-2020 The Nutritional Quality of Organic and Conventional Food Products Sold in Italy: Results from the Food Labelling of Italian Products (FLIP) Study Dall'Asta, Margherita; Angelino, Donato; Pellegrini, Nicoletta; Martini, Daniela
1-gen-2020 Effect of coffee and cocoa-based confectionery containing coffee on markers of cardiometabolic health: results from the pocket-4-life project Martini, D.; Rosi, A.; Tassotti, M.; Antonini, M.; Dall'Asta, Margherita; Bresciani, L.; Fantuzzi, F.; Spigoni, V.; Dominguez-Perles, R.; Angelino, D.; Ricci, C.; Del Pozo-Luengo, S.; Tornel, P. L.; Scazzina, F.; Gil-Izquierdo, A.; Dei Cas, A.; Brighenti, F.; Bonadonna, R.; Del Rio, D.; Mena, P.
1-gen-2020 The importance of glycemic index on post-prandial glycaemia in the context of mixed meals: A randomized controlled trial on pasta and rice Chiavaroli, Laura; Di Pede, Giuseppe; Dall'Asta, Margherita; Cossu, Marta; Francinelli, Veronica; Goldoni, Matteo; Scazzina, Francesca; Brighenti, Furio
1-gen-2020 A comprehensive approach to the bioavailability and cardiometabolic effects of the bioactive compounds present in espresso coffee and confectionery-derived coffee Mena, Pedro; Tassotti, Michele; Rosi, Alice; Martini, Daniela; Righetti, Laura; Antonini, Monica; Dall'Asta, Margherita; Bresciani, Letizia; Fantuzzi, Federica; Spigoni, Valentina; Gil-Izquierdo, Angel; Domínguez-Perles, Raúl; Tornel, Pedro Luis; Del Pozo-Luengo, Soledad; Angelino, Donato; Del Bo', Cristian; Dall'Asta, Chiara; Riso, Patrizia; Cas, Alessandra Dei; Bonadonna, Riccardo; Brighenti, Furio; Del Rio, Daniele
1-gen-2020 Effects of Popular Diets on Anthropometric and Cardiometabolic Parameters: An Umbrella Review of Meta-Analyses of Randomized Controlled Trials Dinu, Monica; Pagliai, Giuditta; Angelino, Donato; Rosi, Alice; Dall'Asta, Margherita; Bresciani, Letizia; Ferraris, Cinzia; Guglielmetti, Monica; Godos, Justyna; Del Bo', Cristian; Nucci, Daniele; Meroni, Erika; Landini, Linda; Martini, Daniela; Sofi, Francesco
1-gen-2020 Identification of Cyclopropane Fatty Acids in Human Plasma after Controlled Dietary Intake of Specific Foods Lolli, Veronica; Dall'Asta, Margherita; Del Rio, Daniele; Caligiani, Augusta
1-gen-2020 Breads formulated with evolutionary populations of wheat heritage varieties on postprandial glycaemic and insulin responses in healthy subjects Dall'Asta, Margherita; Dodi, R; Di Pede, G; Marchini, M; Folloni, S; Scazzina, F
1-gen-2020 Evaluation of nutritional quality of biscuits and sweet snacks sold on the Italian market: The Food Labelling of Italian Products (FLIP) study Dall'Asta, M.; Rosi, A.; Angelino, D.; Pellegrini, N.; Martini, D.; Nucci, D.; Paolella, G.; Ruggiero, E.; Pignone, V.; Moccia, S.; Spagnuolo, C.; Dello Russo, M.
1-gen-2019 Presence of cyclopropane fatty acids in foods and estimation of dietary intake in the Italian population Lolli, V.; Dall'Asta, Margherita; Del Rio, D.; Palla, G.; Caligiani, A.
1-gen-2019 Critical and emerging topics in dietary carbohydrates and health Dall'Asta, Margherita; Del Rio, D.; Tappy, L.; Poti, F.; Agostoni, C.; Brighenti, F.
1-gen-2019 The ellagitannin metabolite urolithin C is a glucose-dependent regulator of insulin secretion through activation of L-type calcium channels Bayle, M.; Neasta, J.; Dall'Asta, M.; Gautheron, G.; Virsolvy, A.; Quignard, J. -F.; Youl, E.; Magous, R.; Guichou, J. -F.; Crozier, A.; Del Rio, D.; Cros, G.; Oiry, C.
1-gen-2019 Phenolic profile and antioxidant capacity of landraces, old and modern Tunisian durum wheat Boukid, F.; Dall'Asta, Margherita; Bresciani, L.; Mena, P.; Del Rio, D.; Calani, L.; Sayar, R.; Seo, Y. W.; Yacoubi, I.; Mejri, M.
1-gen-2019 Improving the reporting quality of intervention trials addressing the inter-individual variability in response to the consumption of plant bioactives: quality index and recommendations Nikolic, M.; Konic Ristic, A.; Gonzalez-Sarrias, A.; Istas, G.; Urpi-Sarda, M.; Dall'Asta, Margherita; Monfoulet, L. -E.; Cloetens, L.; Bayram, B.; Tumolo, M. R.; Chervenkov, M.; Scoditti, E.; Massaro, M.; Tejera, N.; Abadjieva, D.; Chambers, K.; Krga, I.; Tomas-Barberan, F. A.; Morand, C.; Feliciano, R.; Garcia-Villalba, R.; Garcia-Aloy, M.; Mena, P.
1-gen-2019 Impact of foods and dietary supplements containing hydroxycinnamic acids on cardiometabolic biomarkers: A systematic review to explore inter-individual variability Martini, D.; Chiavaroli, L.; Gonzalez-Sarrias, A.; Bresciani, L.; Palma-Duran, S. A.; Dall'Asta, Margherita; Deligiannidou, G. -E.; Massaro, M.; Scoditti, E.; Combet, E.; Maksimova, V.; Urpi-Sarda, M.; Kontogiorgis, C. A.; Andres-Lacueva, C.; Gibney, E. R.; Del Rio, D.; Morand, C.; Garcia-Aloy, M.; Rodriguez-Mateos, A.; Mena, P.
1-gen-2019 Evaluation of the nutritional quality of breakfast cereals sold on the italian market: The food labelling of italian products (flip) study Angelino, D.; Rosi, A.; Dall'asta, M.; Pellegrini, N.; Martini, D.
1-gen-2018 In vitro digestibility of cyclopropane fatty acids in Grana Padano cheese: A study combining 1H NMR and GC-MS techniques Lolli, V.; Dall'Asta, Margherita; Del Rio, D.; Caligiani, A.
1-gen-2018 Understanding the gut-kidney axis in nephrolithiasis: An analysis of the gut microbiota composition and functionality of stone formers Ticinesi, A.; Milani, C.; Guerra, A.; Allegri, F.; Lauretani, F.; Nouvenne, A.; Mancabelli, L.; Lugli, G. A.; Turroni, F.; Duranti, S.; Mangifesta, M.; Viappiani, A.; Ferrario, C.; Dodi, R.; Dall'Asta, Margherita; Del Rio, D.; Ventura, M.; Meschi, T.
1-gen-2018 A nutritional evaluation of various typical Italian breakfast products: a comparison of macronutrient composition and glycaemic index values Cossu, M.; Chiavaroli, L.; Dall'Asta, Margherita; Francinelli, V.; Scazzina, F.; Brighenti, F.
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