Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 26 di 26
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2009 Conjugated linoleic acid (CLA) and fatty acid composition of milk, curd and grana padano cheese in conventional and organic farming system. Prandini, Aldo; Sigolo, Samantha; Piva, Gianfranco
1-gen-2009 Climate change and food safety: An emerging issue with special focus on Europe Miraglia, Marina; Marvin, H. J. P.; Kleter, G. A.; Battilani, Paola; Brera, C.; Coni, E.; Cubadda, F.; Croci, L.; De Santis, B.; Dekkers, S.; Filippi, L.; Hutjies, R. W. A.; Noordam, M. Y.; Pisante, M.; Piva, Gianfranco; Prandini, Aldo; Toti, L.; Van Den Born, G. J.; Vespermann, A.
1-gen-2008 The effects of rumen fluids on the in vitro aflatoxin binding capacity of different sequestering agents and in vivo release of the sequestered toxin Moschini, Maurizio; Gallo, Antonio; Piva, Gianfranco; Masoero, Francesco
1-gen-2008 Aflatoxin B1 contamination in maize related to the aridity index in North Italy Battilani, Paola; Barbano, Carlo; Piva, Gianfranco
1-gen-2007 Carryover of aflatoxin from feed to milk in dairy cows with low or high somatic cell counts Masoero, Francesco; Gallo, Antonio; Moschini, Maurizio; Piva, Gianfranco; Diaz, D. E.
1-gen-2005 Micotossine, un tema globale Piva, Gianfranco; Battilani, Paola; Pietri, Amedeo
Mostrati risultati da 21 a 26 di 26
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile