Fontana, C. A., Cappa, F., Rebecchi, A., Cocconcelli, P. S., Surface microbiota analysis of Taleggio, Gorgonzola, Casera, Scimudin and Formaggio di Fossa Italian cheeses, <<INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY>>, 2010; 2010 (138(3)): 205-211. [doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2010.01.017] [http://hdl.handle.net/10807/28121]

Surface microbiota analysis of Taleggio, Gorgonzola, Casera, Scimudin and Formaggio di Fossa Italian cheeses

Fontana, Cecilia Alejandra;Cappa, Fabrizio;Rebecchi, Annalisa;Cocconcelli, Pier Sandro
2010

2010
Inglese
Fontana, C. A., Cappa, F., Rebecchi, A., Cocconcelli, P. S., Surface microbiota analysis of Taleggio, Gorgonzola, Casera, Scimudin and Formaggio di Fossa Italian cheeses, <<INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY>>, 2010; 2010 (138(3)): 205-211. [doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2010.01.017] [http://hdl.handle.net/10807/28121]
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