Criteri di ricerca correnti

Filtri correnti:


Aggiungere filtri:

Utilizza i filtri per perfezionare i risultati della ricerca.

Paginazione
 
   
Prodotto trovati:
Data di pubblicazioneTitoloAutore(i)File
12015Towards the definition of minimal inhibitory concentrations for Halobacterium salinarumFalasconi, Irene; Puglisi, Edoardo; Morelli, Lorenzo-
22015High-throughput assessment of bacterial communities in riparian soils designed for decontamination of anthropogenic nitrogenPuglisi, Edoardo; Basaglia, Marina; Favaro, Lorenzo; Rahman, Mizarun; Cocconcelli, Pier Sandro; Casella, Sergio-
32015Bio-hydrogen production of Clostridium acetobutylicum DMS 792 and the pSOL1 deficient mutant Mu56 in deproteneized cheese wheyFerrari, Susanna; Puglisi, Edoardo; Tumolo, Roberto; Teli, Aronne; Malpei, Francesca; Cappa, Fabrizio-
42015Understanding the bacterial communities of hard cheese with blowing defectBassi, Daniela; Puglisi, Edoardo; Cocconcelli, Pier Sandro-
52015Animal casings as a source of microorganisms involved in meat fermentation: evidence from culture-based and high-throughput molecular methodsPuglisi, Edoardo; Rebecchi, Annalisa; Pisacane, Vincenza; Miragoli, Francesco; Falasconi, Irene; Morelli, Lorenzo-

Scopri