Pellizzoni, Marco

Pellizzoni, Marco  

PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 27 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2016 Administration ofAloe arborescenshomogenate to cattle: interaction with rumen fermentation and gut absorption of aloin Bani, Paolo; Grossi, Paolo; Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Minuti, Andrea; Trevisi, Erminio
1-gen-2013 Anthraquinones and b-polysaccharides content and distribution in Aloe plants grown under different light intensities Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Molinari, Gian Pietro
1-gen-2012 Antimicrobial activity of different Aloe barbadensis Mill. and Aloe arborescens Mill. leaf fractions Pellizzoni, Marco; Ruzickova, Gabriela; Kalhotka, Libor; Lucini, Luigi
1-gen-2011 Assorbimento di antrachinoni in bovine da latte dopo la somministrazione di un omogeneizzato di aloe arborescens Trevisi, Erminio; Lucini, Luigi; Cogrossi, Simone; Grossi, Paolo; Pellizzoni, Marco
1-gen-2011 Attitudes of rural population in emergency exposure situations Carini, Franca; Pellizzoni, Marco
1-gen-2016 Effect of Different Aloe Fractions on the Growth of Lactic Acid Bacteria Chiodelli, Giulia; Pellizzoni, Marco; Ruzickova, Gabriela; Lucini, Luigi
1-gen-2013 Effects of Fertilization, Arbuscular Mycorrhiza, and Salinity on Growth, Yield, and Bioactive Compounds of Two Aloe Species Lucini, Luigi; Cardarelli, Mariateresa; Colla, Giuseppe; Pellizzoni, Marco; Rouphael, Youssef; Rea, Elvira
1-gen-2018 Efficacy and residues of permethrin-incorporated nets used to protect maize grains post-harvest Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Todeschini, Valeria; Kane, David; Hanafi, Ahmad; Trevisan, Marco; Lucini, Luigi
1-gen-2015 Food Production and Use. Security, Safety and Sustainability Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo; Ganimede, Cristina; Trevisan, Marco; Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Cappa, Fabrizio; Grossi, Paolo; Fiorani, Margherita; Ndereyimana, Andre'; Minardi, Andrea; Sckokai, Paolo; Guastella, Giovanni; Chiesa, Maria; Rossi, L.
1-gen-2013 INFLUENCE OF GENOTYPE ON BIOMASS PRODUCTION AND POLYPHENOLS OF ARTICHOKE AND CARDOON Lucini, Luigi; Cardarelli, Mariateresa; Svecova, Eva; Rouphael, Youssef; Borgognone, Daniela; Fiorillo, Antonio; Pellizzoni, Marco; Colla, Giuseppe
1-gen-2018 Italian Opuntia ficus-indica Cladodes as Rich Source of Bioactive Compounds with Health-Promoting Properties Rocchetti, Gabriele; Pellizzoni, Marco; Montesano, Domenico; Lucini, Luigi
1-gen-2012 La contaminazione alimentare secondo l'autocontrollo delle aziende di filiera. La valutazione dell'osservatorio nazionale dei residui (ONR). Molinari, Gian Pietro; Pellizzoni, Marco
1-gen-2012 Medicinal and Aromatic Plant Science and Biotechnology Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Molinari, Gian Pietro; Franchi, Fabrizio
1-gen-2015 Nutrire il pianeta in modo sostenibile - Specifiche prove di allevamento di alcune specie di insetto da effettuare presso l’unità operativa di Kabinda in Congo Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe
1-gen-2015 Phenolic profile and in vitro antioxidant power of different milkthistle [Silybum marianum (L.) Gaertn.] cultivars Lucini, Luigi; Kane, David; Pellizzoni, Marco; Ferrari, Annarita; Trevisi, Erminio; Ruzickova, Gabriela; Arsina, Derya
1-gen-2014 Phytochemical constituents and in vitro radical scavenging activity of different Aloe species Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Pellegrino, Roberto; Molinari, Gian Pietro; Colla, Giuseppe
1-gen-2015 Phytochemical constituents and in vitro radical scavenging activity of different Aloe species Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Pellegrino, Roberto; Molinari, Gian Pietro; Colla, Giuseppe
1-gen-2013 Produzione di cibo appropriato: sufficiente, sicuro, sostenibile Grossi, Paolo; Barone, Paolo; Ganimede, Cristina; Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo
1-gen-2013 Produzione di cibo appropriato: sufficiente, sicuro, sostenibile Grossi, Paolo; Barone, Paolo; Ganimede, Cristina; Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo
1-gen-2015 Produzione e uso del cibo. Sufficienza, sicurezza e sostenibilità. Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo; Ganimede, Cristina; Trevisan, Marco; Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Cappa, Fabrizio; Grossi, Paolo; Fiorani, Margherita; Ndereyimana, Andre'; Minardi, Andrea; Sckokai, Paolo; Guastella, Giovanni; Chiesa, Maria; Rossi, Luigi