Pellizzoni, Marco
Pellizzoni, Marco
PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
Administration ofAloe arborescenshomogenate to cattle: interaction with rumen fermentation and gut absorption of aloin
2016 Bani, Paolo; Grossi, Paolo; Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Minuti, Andrea; Trevisi, Erminio
Anthraquinones and b-polysaccharides content and distribution in Aloe plants grown under different light intensities
2013 Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Molinari, Gian Pietro
Antimicrobial activity of different Aloe barbadensis Mill. and Aloe arborescens Mill. leaf fractions
2012 Pellizzoni, Marco; Ruzickova, Gabriela; Kalhotka, Libor; Lucini, Luigi
Assorbimento di antrachinoni in bovine da latte dopo la somministrazione di un omogeneizzato di aloe arborescens
2011 Trevisi, Erminio; Lucini, Luigi; Cogrossi, Simone; Grossi, Paolo; Pellizzoni, Marco
Attitudes of rural population in emergency exposure situations
2011 Carini, Franca; Pellizzoni, Marco
Effect of Different Aloe Fractions on the Growth of Lactic Acid Bacteria
2016 Chiodelli, Giulia; Pellizzoni, Marco; Ruzickova, Gabriela; Lucini, Luigi
Effects of Fertilization, Arbuscular Mycorrhiza, and Salinity on Growth, Yield, and Bioactive Compounds of Two Aloe Species
2013 Lucini, Luigi; Cardarelli, Mariateresa; Colla, Giuseppe; Pellizzoni, Marco; Rouphael, Youssef; Rea, Elvira
Efficacy and residues of permethrin-incorporated nets used to protect maize grains post-harvest
2018 Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Todeschini, Valeria; Kane, David; Hanafi, Ahmad; Trevisan, Marco; Lucini, Luigi
Food Production and Use. Security, Safety and Sustainability
2015 Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo; Ganimede, Cristina; Trevisan, Marco; Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Cappa, Fabrizio; Grossi, Paolo; Fiorani, Margherita; Ndereyimana, Andre'; Minardi, Andrea; Sckokai, Paolo; Guastella, Giovanni; Chiesa, Maria; Rossi, L.
INFLUENCE OF GENOTYPE ON BIOMASS PRODUCTION AND POLYPHENOLS OF ARTICHOKE AND CARDOON
2013 Lucini, Luigi; Cardarelli, Mariateresa; Svecova, Eva; Rouphael, Youssef; Borgognone, Daniela; Fiorillo, Antonio; Pellizzoni, Marco; Colla, Giuseppe
Italian Opuntia ficus-indica Cladodes as Rich Source of Bioactive Compounds with Health-Promoting Properties
2018 Rocchetti, Gabriele; Pellizzoni, Marco; Montesano, Domenico; Lucini, Luigi
La contaminazione alimentare secondo l'autocontrollo delle aziende di filiera. La valutazione dell'osservatorio nazionale dei residui (ONR).
2012 Molinari, Gian Pietro; Pellizzoni, Marco
Medicinal and Aromatic Plant Science and Biotechnology
2012 Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Molinari, Gian Pietro; Franchi, Fabrizio
Nutrire il pianeta in modo sostenibile - Specifiche prove di allevamento di alcune specie di insetto da effettuare presso l’unità operativa di Kabinda in Congo
2015 Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe
Phenolic profile and in vitro antioxidant power of different milkthistle [Silybum marianum (L.) Gaertn.] cultivars
2015 Lucini, Luigi; Kane, David; Pellizzoni, Marco; Ferrari, Annarita; Trevisi, Erminio; Ruzickova, Gabriela; Arsina, Derya
Phytochemical constituents and in vitro radical scavenging activity of different Aloe species
2014 Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Pellegrino, Roberto; Molinari, Gian Pietro; Colla, Giuseppe
Phytochemical constituents and in vitro radical scavenging activity of different Aloe species
2015 Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Pellegrino, Roberto; Molinari, Gian Pietro; Colla, Giuseppe
Produzione di cibo appropriato: sufficiente, sicuro, sostenibile
2013 Grossi, Paolo; Barone, Paolo; Ganimede, Cristina; Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo
Produzione di cibo appropriato: sufficiente, sicuro, sostenibile
2013 Grossi, Paolo; Barone, Paolo; Ganimede, Cristina; Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo
Produzione e uso del cibo. Sufficienza, sicurezza e sostenibilità.
2015 Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo; Ganimede, Cristina; Trevisan, Marco; Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Cappa, Fabrizio; Grossi, Paolo; Fiorani, Margherita; Ndereyimana, Andre'; Minardi, Andrea; Sckokai, Paolo; Guastella, Giovanni; Chiesa, Maria; Rossi, Luigi
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2016 | Administration ofAloe arborescenshomogenate to cattle: interaction with rumen fermentation and gut absorption of aloin | Bani, Paolo; Grossi, Paolo; Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Minuti, Andrea; Trevisi, Erminio | |
1-gen-2013 | Anthraquinones and b-polysaccharides content and distribution in Aloe plants grown under different light intensities | Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Molinari, Gian Pietro | |
1-gen-2012 | Antimicrobial activity of different Aloe barbadensis Mill. and Aloe arborescens Mill. leaf fractions | Pellizzoni, Marco; Ruzickova, Gabriela; Kalhotka, Libor; Lucini, Luigi | |
1-gen-2011 | Assorbimento di antrachinoni in bovine da latte dopo la somministrazione di un omogeneizzato di aloe arborescens | Trevisi, Erminio; Lucini, Luigi; Cogrossi, Simone; Grossi, Paolo; Pellizzoni, Marco | |
1-gen-2011 | Attitudes of rural population in emergency exposure situations | Carini, Franca; Pellizzoni, Marco | |
1-gen-2016 | Effect of Different Aloe Fractions on the Growth of Lactic Acid Bacteria | Chiodelli, Giulia; Pellizzoni, Marco; Ruzickova, Gabriela; Lucini, Luigi | |
1-gen-2013 | Effects of Fertilization, Arbuscular Mycorrhiza, and Salinity on Growth, Yield, and Bioactive Compounds of Two Aloe Species | Lucini, Luigi; Cardarelli, Mariateresa; Colla, Giuseppe; Pellizzoni, Marco; Rouphael, Youssef; Rea, Elvira | |
1-gen-2018 | Efficacy and residues of permethrin-incorporated nets used to protect maize grains post-harvest | Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Todeschini, Valeria; Kane, David; Hanafi, Ahmad; Trevisan, Marco; Lucini, Luigi | |
1-gen-2015 | Food Production and Use. Security, Safety and Sustainability | Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo; Ganimede, Cristina; Trevisan, Marco; Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Cappa, Fabrizio; Grossi, Paolo; Fiorani, Margherita; Ndereyimana, Andre'; Minardi, Andrea; Sckokai, Paolo; Guastella, Giovanni; Chiesa, Maria; Rossi, L. | |
1-gen-2013 | INFLUENCE OF GENOTYPE ON BIOMASS PRODUCTION AND POLYPHENOLS OF ARTICHOKE AND CARDOON | Lucini, Luigi; Cardarelli, Mariateresa; Svecova, Eva; Rouphael, Youssef; Borgognone, Daniela; Fiorillo, Antonio; Pellizzoni, Marco; Colla, Giuseppe | |
1-gen-2018 | Italian Opuntia ficus-indica Cladodes as Rich Source of Bioactive Compounds with Health-Promoting Properties | Rocchetti, Gabriele; Pellizzoni, Marco; Montesano, Domenico; Lucini, Luigi | |
1-gen-2012 | La contaminazione alimentare secondo l'autocontrollo delle aziende di filiera. La valutazione dell'osservatorio nazionale dei residui (ONR). | Molinari, Gian Pietro; Pellizzoni, Marco | |
1-gen-2012 | Medicinal and Aromatic Plant Science and Biotechnology | Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Molinari, Gian Pietro; Franchi, Fabrizio | |
1-gen-2015 | Nutrire il pianeta in modo sostenibile - Specifiche prove di allevamento di alcune specie di insetto da effettuare presso l’unità operativa di Kabinda in Congo | Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe | |
1-gen-2015 | Phenolic profile and in vitro antioxidant power of different milkthistle [Silybum marianum (L.) Gaertn.] cultivars | Lucini, Luigi; Kane, David; Pellizzoni, Marco; Ferrari, Annarita; Trevisi, Erminio; Ruzickova, Gabriela; Arsina, Derya | |
1-gen-2014 | Phytochemical constituents and in vitro radical scavenging activity of different Aloe species | Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Pellegrino, Roberto; Molinari, Gian Pietro; Colla, Giuseppe | |
1-gen-2015 | Phytochemical constituents and in vitro radical scavenging activity of different Aloe species | Lucini, Luigi; Pellizzoni, Marco; Pellegrino, Roberto; Molinari, Gian Pietro; Colla, Giuseppe | |
1-gen-2013 | Produzione di cibo appropriato: sufficiente, sicuro, sostenibile | Grossi, Paolo; Barone, Paolo; Ganimede, Cristina; Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo | |
1-gen-2013 | Produzione di cibo appropriato: sufficiente, sicuro, sostenibile | Grossi, Paolo; Barone, Paolo; Ganimede, Cristina; Anaclerio, Matteo; Pellizzoni, Marco; Trevisan, Marco; Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo | |
1-gen-2015 | Produzione e uso del cibo. Sufficienza, sicurezza e sostenibilità. | Bertoni, Giuseppe; Tabaglio, Vincenzo; Ganimede, Cristina; Trevisan, Marco; Pellizzoni, Marco; Anaclerio, Matteo; Cappa, Fabrizio; Grossi, Paolo; Fiorani, Margherita; Ndereyimana, Andre'; Minardi, Andrea; Sckokai, Paolo; Guastella, Giovanni; Chiesa, Maria; Rossi, Luigi |