Spigno, Giorgia
Spigno, Giorgia
PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)
A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread
2024 Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
Competenze trasversali
2024 Spigno, Giorgia
Extraction of phenolic compounds from spent coffee ground using natural deep eutectic solvents: New modeling approach
2024 Bassani, Andrea; García-Roldán, A.; Spigno, Giorgia; Jauregi, P.
Riflessioni di fine e inizio anno.
2024 Spigno, Giorgia
Una responsabilità condivisa.
2024 Spigno, Giorgia
Active Coated PLA-PHB Film with Formulations Containing a Commercial Olive Leaf Extract to Improve Quality Preservation of Fresh Pork Burgers
2023 Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Zaccone, M.; Montalbano, M. L.; De Apodaca, E. D.; Spigno, Giorgia
Alimenti ultra-processati
2023 Spigno, Giorgia
Aprioristic Integration of Process Operations and Risk Analysis: Definition of the Weighted F&EI-Based Concept and Application to AG2S Technology
2023 Bassani, Andrea; Vianello, C.; Mocellin, P.; Dell'Angelo, A.; Spigno, Giorgia; Fabiano, B.; Maschio, G.; Manenti, F.
Characterization of Durum-Wheat Pasta Containing Resistant Starch from Debranched Waxy Rice Starch
2023 Cervini, Mariasole; Gabrielli, Mario; Spigno, Giorgia; Giuberti, Gianluca
Collaborazione industria – università
2023 Spigno, Giorgia
Digital Data & Big Data
2023 Spigno, Giorgia
Do biodegradable food packaging films from agro-food waste pay off? A cost-benefit analysis in the context of Europe
2023 Tassinari, Gianmaria; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia; Soregaroli, Claudio; Drabik, Dušan
Effect of different fibre addition on cookie dough and texture
2023 Gruppi, Alice; Giuberti, Gianluca; Duserm Garrido, Guillermo; Spigno, Giorgia
Episperm Separation from Walnut Kernels: Optimization of the Techniques and Impact on the Products Stability
2023 Rossetti, Chiara; Panzanini, Marco; Bertolini, Federico; Spigno, Giorgia; Dordoni, Roberta
La corretta informazione
2023 Spigno, Giorgia
Microwave heating in food processing
2023 Principato, Laura; Spigno, Giorgia
Non si soffia ancora abbastanza nel fischietto...
2023 Spigno, Giorgia
Spesso buono oltre
2023 Spigno, Giorgia
Study of microwave and convective drying kinetics of pea pods (Pisum sativum L.): A new modeling approach using support vector regression methods optimized by dragonfly algorithm techniques
2023 Hadjout-Krimat, L.; Belbahi, A.; Dahmoune, F.; Hentabli, M.; Boudria, A.; Achat, S.; Remini, H.; Oukhmanou-Bensidhoum, S.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI
2023 Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2024 | A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread | Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea | |
1-gen-2024 | Competenze trasversali | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Extraction of phenolic compounds from spent coffee ground using natural deep eutectic solvents: New modeling approach | Bassani, Andrea; García-Roldán, A.; Spigno, Giorgia; Jauregi, P. | |
1-gen-2024 | Riflessioni di fine e inizio anno. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2024 | Una responsabilità condivisa. | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Active Coated PLA-PHB Film with Formulations Containing a Commercial Olive Leaf Extract to Improve Quality Preservation of Fresh Pork Burgers | Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Zaccone, M.; Montalbano, M. L.; De Apodaca, E. D.; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Alimenti ultra-processati | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Aprioristic Integration of Process Operations and Risk Analysis: Definition of the Weighted F&EI-Based Concept and Application to AG2S Technology | Bassani, Andrea; Vianello, C.; Mocellin, P.; Dell'Angelo, A.; Spigno, Giorgia; Fabiano, B.; Maschio, G.; Manenti, F. | |
1-gen-2023 | Characterization of Durum-Wheat Pasta Containing Resistant Starch from Debranched Waxy Rice Starch | Cervini, Mariasole; Gabrielli, Mario; Spigno, Giorgia; Giuberti, Gianluca | |
1-gen-2023 | Collaborazione industria – università | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Digital Data & Big Data | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Do biodegradable food packaging films from agro-food waste pay off? A cost-benefit analysis in the context of Europe | Tassinari, Gianmaria; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia; Soregaroli, Claudio; Drabik, Dušan | |
1-gen-2023 | Effect of different fibre addition on cookie dough and texture | Gruppi, Alice; Giuberti, Gianluca; Duserm Garrido, Guillermo; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Episperm Separation from Walnut Kernels: Optimization of the Techniques and Impact on the Products Stability | Rossetti, Chiara; Panzanini, Marco; Bertolini, Federico; Spigno, Giorgia; Dordoni, Roberta | |
1-gen-2023 | La corretta informazione | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Microwave heating in food processing | Principato, Laura; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Non si soffia ancora abbastanza nel fischietto... | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Spesso buono oltre | Spigno, Giorgia | |
1-gen-2023 | Study of microwave and convective drying kinetics of pea pods (Pisum sativum L.): A new modeling approach using support vector regression methods optimized by dragonfly algorithm techniques | Hadjout-Krimat, L.; Belbahi, A.; Dahmoune, F.; Hentabli, M.; Boudria, A.; Achat, S.; Remini, H.; Oukhmanou-Bensidhoum, S.; Spigno, Giorgia; Madani, K. | |
1-gen-2023 | SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI | Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta |