Sfoglia per ???browse.type.metadata.typeResearch??? AREA07 - SCIENZE AGRARIE E VETERINARIE
Formiche (Hymenoptera Formicidae) e industrie alimentari: risultati di un quindicennio di osservazioni
2014 Nicoli Aldini, Rinaldo; Anaclerio, Matteo; Cravedi, Piero
Fortification of Durum Wheat Fresh Pasta with Maqui (Aristotelia chilensis) and Its Effects on Technological, Nutritional, Sensory Properties, and Predicted Glycemic Index
2022 Bianchi, F.; Giuberti, Gianluca; Cervini, Mariasole; Simonato, B.
Fortificazione degli alimenti, una risposta alla malnutrizione.
2013 Lambri, Milena; Riggio, Giulia; De Faveri, Dante Marco
‘Fortified’ wines volatile composition: Effect of different postharvest dehydration conditions of wine grapes cv. Malvasia moscata (Vitis vinifera L.)
2017 Urcan, Delia Elena; Giacosa, Simone; Torchio, Fabrizio; Segade, Susana Río; Raimondi, Stefano; Bertolino, Marta; Gerbi, Vincenzo; Pop, Nastasia; Rolle, Luca
Fosfiti le due facce della medaglia. Una recente ricerca dimostra l'influsso positivo sulla pianta e sulla qualità delle produzioni.
2009 Vercesi, Alberto; Gatti, Matteo; Civardi, Silvia; Fregoni, Mario
Four statements questioning the EU control strategy against Xylella fastidiosa
2016 Bragard, Claude; Caffier, David; Candresse, Thierry; Chatzivassiliou, Elisavet; Dehnen Schmutz, Katharina; Gilioli, Gianni; Grégoire, Jean Claude; Miret, Josep Anton Jaques; Jeger, Michael; Macleod, Alan; Navajas Navarro, Maria; Niere, Bjoern; Parnell, Stephen; Potting, Roel; Rafoss, Trond; Rossi, Vittorio; Urek, Gregor; Van Bruggen, Ariena; Van Der Werf, Wopke; West, Jonathan; Winter, Stephan
Fractionation of a red grape marc extract by colloidal gas aphrons
2013 Dahmoune, F.; Madani, K.; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia
Francia, il lattiero caseario mostra segni di ripresa
2010 Arata, Linda; Gjika, Ilir
Franco Merighi (1937-2022)
2023 Nicoli Aldini, Rinaldo
Free amines in Italian Beer
2005 Fumi, Maria Daria; Donadini, Gianluca
Freeze-dried products based on walnuts: Interaction between fat fraction and dietary fiber
2019 Dordoni, Roberta; Garrido, G. D.; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia
FROM AGRICULTURAL TO BIO-BASED ECONOMICS? CONTEXT, STATE OF THE ART AND CHALLENGES
2012 Viaggi, Davide; Mantino, Franco; Mazzocchi, Mario; Moro, Daniele; Stefani, Gianluca
From environmental to sustainability programs: A review of sustainability initiatives in the Italian wine sector (Review)
2014 Corbo, Chiara; Lamastra, Lucrezia; Capri, Ettore
From Fusarium graminearum to deoxynivalenol: decision-making tools to manage the risk in wheat.
2012 Gourdain, E; Piraux, F; Maumene, C; Rossi, Vittorio; Manstretta, Valentina; Barrier Guillot, B.
From Grapes to Wine: Impact of the Vinification Process on Ochratoxin A Contamination
2023 La Placa, Laura; Tsitsigiannis, D.; Camardo Leggieri, Marco; Battilani, Paola
From gut to food and back to gut: bacterial diversity in animal casings used in the production of dry fermented sausages
2015 Puglisi, Edoardo; Rebecchi, Annalisa; Pisacane, Vincenza; Miragoli, Francesco; Falasconi, Irene; Morelli, Lorenzo
from Seed to Spoon a naturalistic notebook
2022 Ambrogio, Andrea; Negri, Ilaria; Papa, Giulia; Pellecchia, Marco; Pizzetti, Lorenzo
from Seed to Spoon il Taccuino
2023 Ambrogio, Andrea; Negri, Ilaria; Papa, Giulia; Pellecchia, Marco; Pizzetti, Lorenzo
From waste to resource: Biowafer project
2021 Lamastra, Lucrezia; Baggio, T.; Casu, G.; Cominelli, Filippo; Maestri, E.; Marmiroli, N.; Mazzoni, Emanuele; Reguzzi, C.; Spinelli, R.; Voccia, Diego; Trevisan, Marco
From waste to resource: Biowafer project
2021 Lamastra, Lucrezia; Baggio, T.; Casu, G.; Cominelli, Filippo; Maestri, E.; Marmiroli, N.; Mazzoni, Emanuele; Reguzzi, C.; Spinelli, R.; Voccia, Diego; Trevisan, Marco
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2014 | Formiche (Hymenoptera Formicidae) e industrie alimentari: risultati di un quindicennio di osservazioni | Nicoli Aldini, Rinaldo; Anaclerio, Matteo; Cravedi, Piero | |
1-gen-2022 | Fortification of Durum Wheat Fresh Pasta with Maqui (Aristotelia chilensis) and Its Effects on Technological, Nutritional, Sensory Properties, and Predicted Glycemic Index | Bianchi, F.; Giuberti, Gianluca; Cervini, Mariasole; Simonato, B. | |
1-gen-2013 | Fortificazione degli alimenti, una risposta alla malnutrizione. | Lambri, Milena; Riggio, Giulia; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2017 | ‘Fortified’ wines volatile composition: Effect of different postharvest dehydration conditions of wine grapes cv. Malvasia moscata (Vitis vinifera L.) | Urcan, Delia Elena; Giacosa, Simone; Torchio, Fabrizio; Segade, Susana Río; Raimondi, Stefano; Bertolino, Marta; Gerbi, Vincenzo; Pop, Nastasia; Rolle, Luca | |
1-gen-2009 | Fosfiti le due facce della medaglia. Una recente ricerca dimostra l'influsso positivo sulla pianta e sulla qualità delle produzioni. | Vercesi, Alberto; Gatti, Matteo; Civardi, Silvia; Fregoni, Mario | |
1-gen-2016 | Four statements questioning the EU control strategy against Xylella fastidiosa | Bragard, Claude; Caffier, David; Candresse, Thierry; Chatzivassiliou, Elisavet; Dehnen Schmutz, Katharina; Gilioli, Gianni; Grégoire, Jean Claude; Miret, Josep Anton Jaques; Jeger, Michael; Macleod, Alan; Navajas Navarro, Maria; Niere, Bjoern; Parnell, Stephen; Potting, Roel; Rafoss, Trond; Rossi, Vittorio; Urek, Gregor; Van Bruggen, Ariena; Van Der Werf, Wopke; West, Jonathan; Winter, Stephan | |
1-gen-2013 | Fractionation of a red grape marc extract by colloidal gas aphrons | Dahmoune, F.; Madani, K.; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2010 | Francia, il lattiero caseario mostra segni di ripresa | Arata, Linda; Gjika, Ilir | |
1-gen-2023 | Franco Merighi (1937-2022) | Nicoli Aldini, Rinaldo | |
1-gen-2005 | Free amines in Italian Beer | Fumi, Maria Daria; Donadini, Gianluca | |
1-gen-2019 | Freeze-dried products based on walnuts: Interaction between fat fraction and dietary fiber | Dordoni, Roberta; Garrido, G. D.; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2012 | FROM AGRICULTURAL TO BIO-BASED ECONOMICS? CONTEXT, STATE OF THE ART AND CHALLENGES | Viaggi, Davide; Mantino, Franco; Mazzocchi, Mario; Moro, Daniele; Stefani, Gianluca | |
1-gen-2014 | From environmental to sustainability programs: A review of sustainability initiatives in the Italian wine sector (Review) | Corbo, Chiara; Lamastra, Lucrezia; Capri, Ettore | |
1-gen-2012 | From Fusarium graminearum to deoxynivalenol: decision-making tools to manage the risk in wheat. | Gourdain, E; Piraux, F; Maumene, C; Rossi, Vittorio; Manstretta, Valentina; Barrier Guillot, B. | |
1-gen-2023 | From Grapes to Wine: Impact of the Vinification Process on Ochratoxin A Contamination | La Placa, Laura; Tsitsigiannis, D.; Camardo Leggieri, Marco; Battilani, Paola | |
1-gen-2015 | From gut to food and back to gut: bacterial diversity in animal casings used in the production of dry fermented sausages | Puglisi, Edoardo; Rebecchi, Annalisa; Pisacane, Vincenza; Miragoli, Francesco; Falasconi, Irene; Morelli, Lorenzo | |
1-gen-2022 | from Seed to Spoon a naturalistic notebook | Ambrogio, Andrea; Negri, Ilaria; Papa, Giulia; Pellecchia, Marco; Pizzetti, Lorenzo | |
1-gen-2023 | from Seed to Spoon il Taccuino | Ambrogio, Andrea; Negri, Ilaria; Papa, Giulia; Pellecchia, Marco; Pizzetti, Lorenzo | |
1-gen-2021 | From waste to resource: Biowafer project | Lamastra, Lucrezia; Baggio, T.; Casu, G.; Cominelli, Filippo; Maestri, E.; Marmiroli, N.; Mazzoni, Emanuele; Reguzzi, C.; Spinelli, R.; Voccia, Diego; Trevisan, Marco | |
1-gen-2021 | From waste to resource: Biowafer project | Lamastra, Lucrezia; Baggio, T.; Casu, G.; Cominelli, Filippo; Maestri, E.; Marmiroli, N.; Mazzoni, Emanuele; Reguzzi, C.; Spinelli, R.; Voccia, Diego; Trevisan, Marco |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile