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Use of central composite design to optimize working conditions of Streptomyces griseus enzymatic method in estimating in vitro rumen undegraded crude protein of feedstuffs
2018 Gallo, Antonio; Fortunati, Paola; Bruschi, Sara; Giuberti, Gianluca; Masoero, Francesco
The use of chitosan as alternative to bentonite for wine fining: Effects on heat-stability, proteins, organic acids, colour, and volatile compounds in an aromatic white wine.
2018 Colangelo, Donato; Torchio, Fabrizio; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
Use of grape seeds to reduce haze formation in white wines
2021 Romanini, Elia; Mcrae, J. M.; Bilogrevic, E.; Colangelo, Donato; Gabrielli, Mario; Lambri, Milena
Use of instrumental acoustic parameters of winegrape seeds as possible predictors of extractable phenolic compounds.
2013 Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Perenzoni, D; Rio Segade, S.; Gerbi, V.; Mattivi, F.
Use of Microsatellites to Study Agricultural Biodiversity and Food Traceability
2016 Bernardi, Jamila; Colli, Licia; Ughini, Virginia; Busconi, Matteo
Use of response surface methodology for the assessment of changes in the volatile composition of Moscato bianco (Vitis vinifera L.) grape berries during ripening
2016 Torchio, Fabrizio; Giacosa, S.; Vilanova, M.; Segade, S. R.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Rolle, L.
Use of Vegetable Proteins for Stabilization of Hazelnut Paste
2023 Lobuono, C.; Fiorentini, Cecilia; Dordoni, Roberta; Bassani, Andrea; Spigno, Giorgia
Using pre-gelatinised red lentils in pasta production: connecting starch features and pasta cooking behaviour
2023 Bresciani, A.; Giuberti, Gianluca; Cervini, Mariasole; Marti, A.
Using Response Surface Methodology to Model the Clarifying Process of Muscat blanc Must for the Production of a Sweet Sparkling Wine
2019 Colangelo, Donato; Torchio, Fabrizio; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
L'uso dei tappi sintetici in enologia
2005 Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
Uso dell'aerazione controllata nella macerazione
2001 Lambri, Milena; Silva, Angela
Uso dell'aerazione controllata nella macerazione
2000 Silva, Angela; Lambri, Milena
Validation of antibiotics in catfish by on-line solid phase extraction coupled to liquid chromatography tandem mass spectrometry
2012 Hurtado De Mendoza, Jorge; Maggi, Luana; Bonetto, Liliana; Rodríguez Carmena, Beatriz; Lezana, Alicia; Mocholí, Francisco A.; Carmona, Manuel
Valorisation of stalks from different grape cultivars for sugars recovery
2014 Spigno, Giorgia; Moncalvo, Alesandro; De Faveri, Dante Marco; Silva, Angela
Valorization of Citrus limon residues for the recovery of antioxidants: Evaluation and optimization of microwave and ultrasound application to solvent extraction
2013 Dahmoune, F.; Boulekbache, L.; Moussi, K.; Aoun, O.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
Valorization of Oilseed Cake through the Isolation of Cellulose by Autohydrolysis
2024 Cipriani, M.; Principato, Laura; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
Valorization Potential of Oilseed Cakes by Subcritical Water Extraction
2020 Svarc-Gajic, J; Morais, S; Delerue-Matos, C; Vieira, Ef; Spigno, Giorgia
VALORIZZAZIONE DI SOTTOPRODOTTI AGRO-ALIMENTARI PER LA PRODUZIONE DI COMPOSTI AD ALTO VALORE AGGIUNTO
2013 Amendola, Danila
Valorizzazione di vini rossi romagnoli attraverso l’impiego di alcuni chiarificanti di origine vegetale: nuovi stili enologici per il mercato dei vini vegan.
2020 Chiusano, L; Lang Adriasola, S.; Romanini, Elia; Colangelo, Donato; Gabrielli, Mario; Lambri, Milena
Valutazione della shelf-life di prodotti da forno
2022 Principato, L; Spigno, G
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