Sfoglia per SSD
Technology processing for vegetables convenience foods
2012 Lambri, Milena
Tecniche di macerazione e caratteri qualitativi dei vini rossi
2004 Lambri, Milena; Silva, Angela
Tecniche di macerazione e cinetiche di estrazione dei composti fenolici nella vinificazione in rosso
2004 Lambri, Milena; Domeneghetti, Daniele; Silva, Angela
Tecniche produttive e aspetti biotecnologici per l'ottenimento di vino da uve passite
2003 Ligabuie, Federico; Lambri, Milena
Test of red winemaking with "Selector system" wine-makers and "oxyflow" device
2009 Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
Testing the suitability of different high-performance liquid chromatographic methods to determine aflatoxin M1 in a soft fresh Italian cheese
2011 Cattaneo, Tiziana M. P.; Marinoni, Laura; Barzaghi, Stefania; Cremonesi, Katia; Monti, Lucia
The emerging problem of Aspergilllus flavus in southern europe
2008 Giorni, Paola; Magan, Naresh; Pietri, Amedeo; Battilani, Paola
The hedonic response to chocolate and beverage pairing: A preliminary study
2012 Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena
The importance of corking in wine storage
2007 De Faveri, Dante Marco; Lambri, Milena
The innovative use of bentonite in red wine stabilization.
2013 Dordoni, Roberta; Galasi, Roberta; Lambri, Milena
The Italian standard for coatings in the food industry
2005 Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; De Faveri, Dante Marco
The presence of ochratoxin A in cord serum and in human milk and its correspondence with maternal dietary habits
2011 Rossi, Filippo; Biasucci, Daniele Guerino; Calabrese, Giorgio; Di Giuseppe, Romina; Carrara, Giancarlo; Colombo, F; Mandelli, B; Maj, Monica; Bertuzzi, Terenzio; Pietri, Amedeo
The role of oxygen in red winemaking
2003 Lambri, Milena
The role of oxygen in red winemaking - part 2
2004 Lambri, Milena
The synthetic stoppers on the oenological market
2004 Lambri, Milena
The use of NIR spectroscopy for monitoring milk-whey biotransformation processes using
2012 Remagni, Maria Chiara; Marinoni, Laura; Mora, Diego; Carminati, Domenico; Cattaneo, Tiziana M. P.
Thermal profiles applied to maceration in red winemaking a kinetic study of phenols extraction
2007 Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco; Silva, Angela
Thiol precursors in Catarratto Bianco Comune and Grillo grapes and effect of clarification conditions on the release of varietal thiols in wine
2018 Fracassetti, D.; Stuknytė, M.; La Rosa, Carlo; Gabrielli, Mario; De Noni, I.; Tirelli, A.
Tightness problems in wine bottle corking
2007 Lambri, Milena; Grillo, Elena
La tipicizzazione dei vini per via fermentativa
2004 Fumi, Maria Daria
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile