Sfoglia per SSD
Valorizzazione di vini rossi romagnoli attraverso l’impiego di alcuni chiarificanti di origine vegetale: nuovi stili enologici per il mercato dei vini vegan.
2020 Chiusano, L; Lang Adriasola, S.; Romanini, Elia; Colangelo, Donato; Gabrielli, Mario; Lambri, Milena
Valutazione della shelf-life di prodotti da forno
2022 Principato, L; Spigno, G
Valutazione dell’idoneità alla trasformazione industriale di alcune cultivar specificamente introdotte per il territorio dell’O.I. Pomodoro da Industria del Nord Italia.
2016 Sandei, Luca; Stingone, Carlotta; Gabrielli, Mario; Zanotti, Alessandra; Passariello, Mario; Cornali, Sandro
Varietal Relationship Between Skin Break Force and Off-Vine Withering Process for Winegrapes
2012 Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Caudana, A.; Gerbi, V.; Rolle, L.
Vernici per ambienti con presenza di alimenti - Prima parte (Coatings for food-compatible Environments Ist part)
2000 Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
Vernici per ambienti con presenza di alimenti Seconda parte (Coating for food-compatible II Parte)
2000 Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
Vinegar production from pineapple wastes -preliminary saccharification trials
2014 Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
I vini Moscati naturali e liquorosi in Pantelleria
2003 Bonanno, Cristiano; Lambri, Milena
Vino e lobby anti-alcol: come difendersi
2022 Bavaresco, Luigi
VIVA: la percezione sensoriale nella produzione sostenibile del vino e dei suoi contesti.
2019 Lambri, Milena; Roda, Arianna
Volatile compounds produced by microorganisms isolated from cork
1998 Fumi, Maria Daria; Mazzoleni, Valeria; Caldentey, Paloma; Careri, Marinella
W.I.N.E.: Wasste In a New Era
2013 Bosi, Matteo
Walnut paste: oxidative stability and effect of grape skin extract addition
2019 Dordoni, Roberta; Cantaboni, Silvia; Spigno, Giorgia
Waste grape skins: Evaluation of safety aspects for the production of functional powders and extracts for the food sector
2016 Moncalvo, Alessandro; Marinoni, Laura; Dordoni, Roberta; Garrido, Guillermo Duserm; Lavelli, Vera; Spigno, Giorgia
Waste orange peels extracts for food packaging application
2020 Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Duserm Garrido, Guillermo; Spigno, Giorgia
Wheat bread fortification by grape pomace powder: Nutritional, technological, antioxidant, and sensory properties
2021 Tolve, R.; Simonato, B.; Rainero, G.; Bianchi, F.; Rizzi, C.; Cervini, M.; Giuberti, Gianluca
Wheat-based breads with slowly digestible starch properties by increasing the amylose content: an in vitro approach
2016 Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Fortunati, Paola; Rossi, Filippo
Wine safety improvement by Ochratoxin A reducing malolactic bacteria
2008 Fumi, Maria Daria; Silva, Angela; Lambri, Milena
Wine safety: solutions to reduce Ochratoxin A contamination
2007 Silva, Angela; Lambri, Milena; Fumi, Maria Daria
Worldwide market screening of saffron volatile composition
2009 Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Del Campo, C. Priscila; Kanakis, Charalabos D; Anastasaki, Eirini; Tarantilis, Petros A; Polissiou, Moschos G; Alonso, Gonzalo L.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile