Sfoglia per SSD
Validation of antibiotics in catfish by on-line solid phase extraction coupled to liquid chromatography tandem mass spectrometry
2012 Hurtado De Mendoza, Jorge; Maggi, Luana; Bonetto, Liliana; Rodríguez Carmena, Beatriz; Lezana, Alicia; Mocholí, Francisco A.; Carmona, Manuel
Valorisation of stalks from different grape cultivars for sugars recovery
2014 Spigno, Giorgia; Moncalvo, Alesandro; De Faveri, Dante Marco; Silva, Angela
Valorization of Citrus limon residues for the recovery of antioxidants: Evaluation and optimization of microwave and ultrasound application to solvent extraction
2013 Dahmoune, F.; Boulekbache, L.; Moussi, K.; Aoun, O.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
Valorization of Oilseed Cake through the Isolation of Cellulose by Autohydrolysis
2024 Cipriani, M.; Principato, Laura; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
Valorization Potential of Oilseed Cakes by Subcritical Water Extraction
2020 Svarc-Gajic, J; Morais, S; Delerue-Matos, C; Vieira, Ef; Spigno, Giorgia
VALORIZZAZIONE DI SOTTOPRODOTTI AGRO-ALIMENTARI PER LA PRODUZIONE DI COMPOSTI AD ALTO VALORE AGGIUNTO
2013 Amendola, Danila
Valorizzazione di vini rossi romagnoli attraverso l’impiego di alcuni chiarificanti di origine vegetale: nuovi stili enologici per il mercato dei vini vegan.
2020 Chiusano, L; Lang Adriasola, S.; Romanini, Elia; Colangelo, Donato; Gabrielli, Mario; Lambri, Milena
Valutazione della shelf-life di prodotti da forno
2022 Principato, L; Spigno, G
Valutazione dell’idoneità alla trasformazione industriale di alcune cultivar specificamente introdotte per il territorio dell’O.I. Pomodoro da Industria del Nord Italia.
2016 Sandei, Luca; Stingone, Carlotta; Gabrielli, Mario; Zanotti, Alessandra; Passariello, Mario; Cornali, Sandro
Valutazione di parametri chimico-fisici e microbiologici di una sugherata sarda e aspetti fenologici relativi alla fioritura di Quercus suber L.
2011 Novelli, Elisa
Varietal Relationship Between Skin Break Force and Off-Vine Withering Process for Winegrapes
2012 Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Caudana, A.; Gerbi, V.; Rolle, L.
Vernici per ambienti con presenza di alimenti - Prima parte (Coatings for food-compatible Environments Ist part)
2000 Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
Vernici per ambienti con presenza di alimenti Seconda parte (Coating for food-compatible II Parte)
2000 Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
Vinegar production from pineapple wastes -preliminary saccharification trials
2014 Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
I vini Moscati naturali e liquorosi in Pantelleria
2003 Bonanno, Cristiano; Lambri, Milena
Vino e lobby anti-alcol: come difendersi
2022 Bavaresco, Luigi
VIVA: la percezione sensoriale nella produzione sostenibile del vino e dei suoi contesti.
2019 Lambri, Milena; Roda, Arianna
Volatile Compounds in Green and Roasted Arabica Specialty Coffee: Discrimination of Origins, Post-Harvesting Processes, and Roasting Level
2023 Vezzulli, Fosca; Lambri, Milena; Bertuzzi, Terenzio
Volatile compounds produced by microorganisms isolated from cork
1998 Fumi, Maria Daria; Mazzoleni, Valeria; Caldentey, Paloma; Careri, Marinella
Volatile compounds, gamma-glutamyl-peptides and free amino acids as biomarkers of long-ripened protected designation of origin Coppa Piacentina
2024 Leni, Giulia; Rocchetti, Gabriele; Bertuzzi, Terenzio; Abate, Alessio; Scansani, Alessandra; Froldi, Federico; Prandini, Aldo
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile