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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2012 Validation of antibiotics in catfish by on-line solid phase extraction coupled to liquid chromatography tandem mass spectrometry Hurtado De Mendoza, Jorge; Maggi, Luana; Bonetto, Liliana; Rodríguez Carmena, Beatriz; Lezana, Alicia; Mocholí, Francisco A.; Carmona, Manuel
1-gen-2014 Valorisation of stalks from different grape cultivars for sugars recovery Spigno, Giorgia; Moncalvo, Alesandro; De Faveri, Dante Marco; Silva, Angela
1-gen-2013 Valorization of Citrus limon residues for the recovery of antioxidants: Evaluation and optimization of microwave and ultrasound application to solvent extraction Dahmoune, F.; Boulekbache, L.; Moussi, K.; Aoun, O.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
1-gen-2020 Valorization Potential of Oilseed Cakes by Subcritical Water Extraction Svarc-Gajic, J; Morais, S; Delerue-Matos, C; Vieira, Ef; Spigno, Giorgia
1-gen-2020 Valorizzazione di vini rossi romagnoli attraverso l’impiego di alcuni chiarificanti di origine vegetale: nuovi stili enologici per il mercato dei vini vegan. Chiusano, L; Lang Adriasola, S.; Romanini, Elia; Colangelo, Donato; Gabrielli, Mario; Lambri, Milena
1-gen-2022 Valutazione della shelf-life di prodotti da forno Principato, L; Spigno, G
1-gen-2016 Valutazione dell’idoneità alla trasformazione industriale di alcune cultivar specificamente introdotte per il territorio dell’O.I. Pomodoro da Industria del Nord Italia. Sandei, Luca; Stingone, Carlotta; Gabrielli, Mario; Zanotti, Alessandra; Passariello, Mario; Cornali, Sandro
1-gen-2012 Varietal Relationship Between Skin Break Force and Off-Vine Withering Process for Winegrapes Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Caudana, A.; Gerbi, V.; Rolle, L.
1-gen-2000 Vernici per ambienti con presenza di alimenti - Prima parte (Coatings for food-compatible Environments Ist part) Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
1-gen-2000 Vernici per ambienti con presenza di alimenti Seconda parte (Coating for food-compatible II Parte) Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
1-gen-2014 Vinegar production from pineapple wastes -preliminary saccharification trials Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
1-gen-2003 I vini Moscati naturali e liquorosi in Pantelleria Bonanno, Cristiano; Lambri, Milena
1-gen-2022 Vino e lobby anti-alcol: come difendersi Bavaresco, Luigi
1-gen-2019 VIVA: la percezione sensoriale nella produzione sostenibile del vino e dei suoi contesti. Lambri, Milena; Roda, Arianna
1-gen-2023 Volatile Compounds in Green and Roasted Arabica Specialty Coffee: Discrimination of Origins, Post-Harvesting Processes, and Roasting Level Vezzulli, Fosca; Lambri, Milena; Bertuzzi, Terenzio
1-gen-1998 Volatile compounds produced by microorganisms isolated from cork Fumi, Maria Daria; Mazzoleni, Valeria; Caldentey, Paloma; Careri, Marinella
1-gen-2024 Volatile compounds, gamma-glutamyl-peptides and free amino acids as biomarkers of long-ripened protected designation of origin Coppa Piacentina Leni, Giulia; Rocchetti, Gabriele; Bertuzzi, Terenzio; Abate, Alessio; Scansani, Alessandra; Froldi, Federico; Prandini, Aldo
1-gen-2013 W.I.N.E.: Wasste In a New Era Bosi, Matteo
1-gen-2019 Walnut paste: oxidative stability and effect of grape skin extract addition Dordoni, Roberta; Cantaboni, Silvia; Spigno, Giorgia
1-gen-2016 Waste grape skins: Evaluation of safety aspects for the production of functional powders and extracts for the food sector Moncalvo, Alessandro; Marinoni, Laura; Dordoni, Roberta; Garrido, Guillermo Duserm; Lavelli, Vera; Spigno, Giorgia
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