Sfoglia per SSD
Structure of an Aspergillus flavus population from maize kernels in northern Italy
2013 Mauro, Antonio; Battilani, Paola; Callicott, K. A.; Giorni, Paola; Pietri, Amedeo; Cotty, P. J.
Studies on Aspergillus section Flavi isolated from maize in Northern Italy
2007 Giorni, Paola; Magan, N.; Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Battilani, Paola
Studio comparativo di tappi sintetici durante lo stoccaggio di vino bianco di Custoza
2006 Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
Studio del potenziale enologico di uve da vitigni di antica coltivazione della Valle d'Aosta
2007 Domeneghetti, Daniele; Lambri, Milena; Silva, Angela
Studio del profilo polifenolico ed aromatico di vini rossi da vitigni di antica coltivazione della Valle d'Aosta
2007 Domeneghetti, Daniele
Studio della presenza di policlorofenoli e policloroanisoli nel sughero per uso enologico
2007 Maggi, Luana
Studio della produzione di 2,4,6-tricloroanisolo da parte di muffe isolate da sughero e da uve e sviluppate in presenza di 2,4,6-tricloroanisolo
2008 Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Salinas, M. Rosario
Studio di bentoniti sodiche e della loro interazione con proteine del vino a differente peso molecolare
2008 Dordoni, Roberta
Studio sul gradimento alimentare di bambini della scuola dell'infanzia
2012 Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Porretta, Sebastiano
Study of microwave and convective drying kinetics of pea pods (Pisum sativum L.): A new modeling approach using support vector regression methods optimized by dragonfly algorithm techniques
2023 Hadjout-Krimat, L.; Belbahi, A.; Dahmoune, F.; Hentabli, M.; Boudria, A.; Achat, S.; Remini, H.; Oukhmanou-Bensidhoum, S.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
Study of the metabolites involved in the symbiotic relationship between probiotic and host
2021 Bocchi, Serena
Study on the stability of white wines
2013 Mastrocinque, Roberta; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
STUDYING POST SLAUGHTER NEW TECHNOLOGY TO IMPROVE AUTOCTONAL BEEF MEAT QUALITY BY EXSTENSIVE REARING SYSTEM
2010 Conto', Michela
Sulfur rich coal gasification and low impact methanol production
2018 Bassani, Andrea; Bozzano, Giulia; Pirola, Carlo; Frau, Caterina; Pettinau, Alberto; Maggio, Enrico; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio
Survey on acrylamide in roasted coffee and barley and in potato crisps sold in Italy by a LC–MS/MS method
2017 Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Pietri, Amedeo
Sustainable process for a production of food-grade vinegar by recycling pineapple waste
2015 Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco; Dordoni, Roberta; Lambri, Milena
SVILUPPO DI SISTEMI LIPIDICI INNOVATIVI PER IL MIGLIORAMENTO NUTRIZIONALE E/O FUNZIONALE DI ALIMENTI PER ANZIANI
2023 Panzanini, Marco; Spigno, Giorgia; Pastrana Castro, Lorenzo Miguel; Dordoni, Roberta
Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno
2019 Principato, Laura; Spigno, Giorgia
Synergic effect of water-soluble components on the coloring strength of saffron spice
2011 Serrano Díaz, Jéssica; Sánchez, Ana M.; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo L.
Synergic effect of water-soluble components on the colouring strength of saffron spice
2010 Serrano, Jéssica; Sánchez, Ana Maria; Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo Luis
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile