Sfoglia per SSD
Sequential multi-stage extraction of biocompounds from Spirulina platensis: Combined effect of ohmic heating and enzymatic treatment
2021 Ferreira-Santos, P.; Miranda, S. M.; Belo, I.; Spigno, Giorgia; Teixeira, J. A.; Rocha, C. M. R.
SET UP A MOLECULAR TOOLKIT FOR WHEAT IDENTIFICATION, QUALITY AND SAFETY ASSESSMENT, AND DESIGN OF CEREAL-BASED FOODS WITH ENHANCED VALUE
2024 Carnevali, Paola
SHELF - LIFE DI VINI BIANCHI E ROSSI TAPPATI CON CHIUSURE A VITE
2009 Grillo, Elena
Short communication: In vitro rumen gas production and starch degradation of starch-based feeds depend on mean particle size
2018 Gallo, Antonio; Giuberti, Gianluca; Atzori, A. S.; Masoero, Francesco
Short-term modifications in the distal gut microbiota of weaning mice induced by a high-fat diet
2012 Patrone, Vania; Ferrari, Susanna; Lizier, Michela; Lucchini, Franco; Minuti, Andrea; Tondelli, Barbara; Trevisi, Erminio; Rossi, Filippo; Callegari, Maria Luisa
Shotgun proteomics, in-silico evaluation and immunoblotting assays for allergenicity assessment of lesser mealworm, black soldier fly and their protein hydrolysates
2020 Leni, Giulia; Tedeschi, T.; Faccini, A.; Pratesi, F.; Folli, C.; Puxeddu, I.; Migliorini, P.; Gianotten, N.; Jacobs, J.; Depraetere, S.; Caligiani, A.; Sforza, Stefano
La sicurezza nel surgelato
2012 Roda, Arianna; Dordoni, Roberta
Simple phosphate buffer extraction for the determination of fumonisins in masa, maize and derived products
2012 Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio
Sistemi di tappatura in enologia: attualità e prospettive
2008 Grillo, Elena; Silva, Angela
Sorption Enhanced Water Gas Shift for H2 production using sour gases as feedstock
2019 Bassani, A.; van Dijk, H. A. J.; Cobden, P. D.; Spigno, G.; Manzolini, G.; Manenti, F.
Sostituzione delle uova in prodotti da forno
2022 Gruppi, A; Spigno, G
Specialty and high-quality coffee: discrimination through elemental characterization via ICP-OES, ICP-MS, and ICP-MS/MS of origin, species, and variety
2023 Vezzulli, Fosca; Fontanella, Maria Chiara; Lambri, Milena; Beone, Gian Maria
Spesso buono oltre
2023 Spigno, Giorgia
Spray-drying encapsulation of probiotics for ice-cream application
2015 Spigno, Giorgia; Duserm Garrido, Guillermo; Guidesi, M.; Elli, M.
Stabilità ossidativa di creme spalmabili dolci a base di cacao
2019 Alberici, Noemi; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia
Stabilization of fat fraction in walnut-based freeze dried products
2017 Dordoni, Roberta; De Cesare, Sara; Casali, Milena; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae mixed fermentations to reduce ethanol content in wine
2016 Englezos, Vasileios; Rantsiou, Kalliopi; Cravero, Francesco; Torchio, Fabrizio; Ortiz Julien, Anne; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca; Cocolin, Luca
State of the Art in Grape Processing By-Products
2017 Spigno, Giorgia; Marinoni, Laura; Duserm Garrido, Guillermo
Stato dell'arte dei progetti europei in relazione all'implementazione della Direttiva Quadro sulle acque (WFD): spunti per la gestione e il monitoraggio
2008 Calliera, Maura; Finizio, Antonio; Capri, Ettore
Strawberry preservation by irradiation and natural anti-microbial compounds
2007 Fumi, M. D.; Lambri, M.; Pastori, C.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile