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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2009 Relationship between skin break force and anthocyanin extractability at different ripening stages Rolle, L.; Torchio, Fabrizio; Zeppa, G.; Gerbi, V.
1-gen-2019 Relationships among electrolyzed water postharvest treatments on winegrapes and chloroanisoles occurrence in wine Giacosa, S.; Gabrielli, Mario; Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Moar Grobas, A. M.; Ricauda Aimonino, D.; Gay, P.; Gerbi, V.; Maury, C.; Rolle', Luca
1-gen-2015 Relationships between skin flavonoid content and berry physical-mechanical properties in four red wine grape cultivars (Vitis vinifera L.) Brillante, L.; Tomasi, D.; Gaiotti, F.; Torchio, Fabrizio; Segade, S. R.; Siret, R.; Zouid, I.
1-gen-2012 Relationships between the inner cellulation of synthetic stoppers and browing of a white wine over eighteen months of storage Lambri, Milena; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2016 Relationships of alcohol consumption and nutritional knowledge on body weight and composition in a group of italian students Cicognini, Francesca Maria; Belli, Roberto; Andena, Teresa; Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Rossi, Filippo
1-gen-2006 Relazione tra maturazione del vino e uso dell'aerazione controllata in macerazione Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2005 Relazione tra tecniche di vinificazione e formazione degli antociani copigmentati nel vino Lambri, Milena
1-gen-2016 Release of phenolic compounds from cork stoppers and its effect on protein-haze Gabrielli, Mario; Fracassetti, D.; Tirelli, A.
1-gen-2020 Relevance and perspectives of the use of chitosan in winemaking: a review Castro Marin, A.; Colangelo, Donato; Lambri, Milena; Riponi, C.; Chinnici, F.
1-gen-2019 Resistant Starch from Isolated White Sorghum Starch: Functional and Physicochemical Properties and Resistant Starch Retention After Cooking. A Comparative Study Giuberti, Gianluca; Marti, Alessandra; Gallo, Antonio; Grassi, Silvia; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Rheological and Tribological Characterization of Different Commercial Hazelnut Based Spreads Principato, Laura; Gulliermo Duserm Garrido, ; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2022 Rheological and tribological characterization of different commercial hazelnut‐based spreads Principato, Laura; Carullo, Daniele; Duserm Garrido, Guillermo; Bassani, Andrea; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2016 Ricerca e tecnologia alimentare De Faveri, Dante Marco
1-gen-2005 Riduzione di ocratossina A nei vini mediante batteri lattici Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
1-gen-2024 Riflessioni di fine e inizio anno. Spigno, Giorgia
1-gen-2003 I rischi nell'impiego degli enzimi Fumi, Maria Daria
1-gen-2012 Role of maize hybrids and their chemical composition in Fusarium infection and fumonisin production Dall'Asta, Chiara; Falavigna, Claudia; Galaverna, Gianni; Battilani, Paola
1-gen-2006 The role of processing on ochratoxin A content in Italian must and wine: A study on naturally contaminated grapes Grazioli, Barbara; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
1-gen-2006 Role of temperature on growth and ochratoxin A production by Aspergillus carbonarius Giorni, Paola; Formenti, Silvia; Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Battilani, Paola
1-gen-2007 Ruolo dell'origine e della stagionatura del legno nella maturazione dei vini rossi Silva, Angela; Grazioli, Barbara
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