Sfoglia per SSD
Relationships of alcohol consumption and nutritional knowledge on body weight and composition in a group of italian students
2016 Cicognini, Francesca Maria; Belli, Roberto; Andena, Teresa; Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Rossi, Filippo
Relazione tra maturazione del vino e uso dell'aerazione controllata in macerazione
2006 Silva, Angela; Lambri, Milena
Relazione tra tecniche di vinificazione e formazione degli antociani copigmentati nel vino
2005 Lambri, Milena
Release of phenolic compounds from cork stoppers and its effect on protein-haze
2016 Gabrielli, Mario; Fracassetti, D.; Tirelli, A.
Relevance and perspectives of the use of chitosan in winemaking: a review
2020 Castro Marin, A.; Colangelo, Donato; Lambri, Milena; Riponi, C.; Chinnici, F.
Resistant Starch from Isolated White Sorghum Starch: Functional and Physicochemical Properties and Resistant Starch Retention After Cooking. A Comparative Study
2019 Giuberti, Gianluca; Marti, Alessandra; Gallo, Antonio; Grassi, Silvia; Spigno, Giorgia
Rheological and Tribological Characterization of Different Commercial Hazelnut Based Spreads
2019 Principato, Laura; Gulliermo Duserm Garrido, ; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Rheological and tribological characterization of different commercial hazelnut‐based spreads
2022 Principato, Laura; Carullo, Daniele; Duserm Garrido, Guillermo; Bassani, Andrea; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
Rheological measurements in the development of new food ingredients and products
2022 Principato, Laura
Ricerca e tecnologia alimentare
2016 De Faveri, Dante Marco
Riduzione di ocratossina A nei vini mediante batteri lattici
2005 Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
Riflessioni di fine e inizio anno.
2024 Spigno, Giorgia
Riscaldamento a microonde nell’industria alimentare.
2024 Spigno, Giorgia
I rischi nell'impiego degli enzimi
2003 Fumi, Maria Daria
THE ROLE OF DIETARY STARCH AND NON-STARCH POLYSACCHARIDE IN SWINE PERFORMANCE AND NUTRIENT RECEPTORS GENE EXPRESSION
2015 Rzepus, Marcin
Role of maize hybrids and their chemical composition in Fusarium infection and fumonisin production
2012 Dall'Asta, Chiara; Falavigna, Claudia; Galaverna, Gianni; Battilani, Paola
The role of processing on ochratoxin A content in Italian must and wine: A study on naturally contaminated grapes
2006 Grazioli, Barbara; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
Role of temperature on growth and ochratoxin A production by Aspergillus carbonarius
2006 Giorni, Paola; Formenti, Silvia; Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Battilani, Paola
Ruolo dell'origine e della stagionatura del legno nella maturazione dei vini rossi
2007 Silva, Angela; Grazioli, Barbara
Ruolo delle fasi fenologiche sulla sintesi di micotossine in mais
2004 Battilani, Paola; Rossi, Vittorio; Scandolara, Andrea; Giorni, Paola; Bertuzzi, Terenzio; Formenti, Silvia; Pietri, Amedeo
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile