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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2016 Relationships of alcohol consumption and nutritional knowledge on body weight and composition in a group of italian students Cicognini, Francesca Maria; Belli, Roberto; Andena, Teresa; Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Rossi, Filippo
1-gen-2006 Relazione tra maturazione del vino e uso dell'aerazione controllata in macerazione Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2005 Relazione tra tecniche di vinificazione e formazione degli antociani copigmentati nel vino Lambri, Milena
1-gen-2016 Release of phenolic compounds from cork stoppers and its effect on protein-haze Gabrielli, Mario; Fracassetti, D.; Tirelli, A.
1-gen-2020 Relevance and perspectives of the use of chitosan in winemaking: a review Castro Marin, A.; Colangelo, Donato; Lambri, Milena; Riponi, C.; Chinnici, F.
1-gen-2019 Resistant Starch from Isolated White Sorghum Starch: Functional and Physicochemical Properties and Resistant Starch Retention After Cooking. A Comparative Study Giuberti, Gianluca; Marti, Alessandra; Gallo, Antonio; Grassi, Silvia; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Rheological and Tribological Characterization of Different Commercial Hazelnut Based Spreads Principato, Laura; Gulliermo Duserm Garrido, ; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2022 Rheological and tribological characterization of different commercial hazelnut‐based spreads Principato, Laura; Carullo, Daniele; Duserm Garrido, Guillermo; Bassani, Andrea; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
25-mar-2022 Rheological measurements in the development of new food ingredients and products Principato, Laura
1-gen-2016 Ricerca e tecnologia alimentare De Faveri, Dante Marco
1-gen-2005 Riduzione di ocratossina A nei vini mediante batteri lattici Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta
1-gen-2024 Riflessioni di fine e inizio anno. Spigno, Giorgia
1-gen-2024 Riscaldamento a microonde nell’industria alimentare. Spigno, Giorgia
1-gen-2003 I rischi nell'impiego degli enzimi Fumi, Maria Daria
28-gen-2015 THE ROLE OF DIETARY STARCH AND NON-STARCH POLYSACCHARIDE IN SWINE PERFORMANCE AND NUTRIENT RECEPTORS GENE EXPRESSION Rzepus, Marcin
1-gen-2012 Role of maize hybrids and their chemical composition in Fusarium infection and fumonisin production Dall'Asta, Chiara; Falavigna, Claudia; Galaverna, Gianni; Battilani, Paola
1-gen-2006 The role of processing on ochratoxin A content in Italian must and wine: A study on naturally contaminated grapes Grazioli, Barbara; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
1-gen-2006 Role of temperature on growth and ochratoxin A production by Aspergillus carbonarius Giorni, Paola; Formenti, Silvia; Pietri, Amedeo; Bertuzzi, Terenzio; Battilani, Paola
1-gen-2007 Ruolo dell'origine e della stagionatura del legno nella maturazione dei vini rossi Silva, Angela; Grazioli, Barbara
1-gen-2004 Ruolo delle fasi fenologiche sulla sintesi di micotossine in mais Battilani, Paola; Rossi, Vittorio; Scandolara, Andrea; Giorni, Paola; Bertuzzi, Terenzio; Formenti, Silvia; Pietri, Amedeo
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