Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 579 a 598 di 778
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2001 La qualita microbiologica del sughero ed il suo controllo Fumi, Maria Daria; Galli, Roberta; Lambri, Milena
1-gen-2013 Quantification of casein fractions and of some of their genetic variants in phosphate buffer by near infrared spectroscopy Marinoni, Laura; Monti, Lucia; Barzaghi, Stefania; De La Roza Delgado, Begona
1-gen-2010 Quantification of crocetin esters in saffron (Crocus sativus L.) using Raman spectroscopy and chemometrics. Anastasaki, Eirini G.; Kanakis, Charalabos D.; Pappas, Christos; Maggi, Luana; Zalacain, Amaya; Carmona, Manuel; Alonso, Gonzalo L.; Polissiou, Moschos G.
1-gen-2005 "Rapid detection of kernel rots and mycotoxins in mize by Near Infrared Reflectance Spectroscopy" Berardo, N; Pisacane, V; Scandolara, Andrea; Battilani, Paola; Pietri, Amedeo; Marocco, Adriano
1-gen-2011 Rapid determination of safranal in the quality control of saffron spice (Crocus sativus L.) Maggi, Luana; Sánchez, Ana M.; Carmona, Manuel; Kanakis, Charalabos D.; Anastasaki, Eirini; Tarantilis, Petros A.; Polissiou, Moschos G.; Alonso, Gonzalo L.
1-gen-2012 Rapid methods for the evaluation of total phenol content and extractability in intact grape seeds of Cabernet-Sauvignon: Instrumental mechanical properties and FT-NIR spectrum Rolle, L.; Torchio, Fabrizio; Lorrain, B.; Giacosa, S.; Rio Segade, S.; Cagnasso, E.; Gerbi, V.; Teissedre, P. L.
1-gen-2013 Rapport préliminaire sur les caractères pédologiques et la population de mosissures du sol en subéraies non gérées de deux pays de la région méditerranéenne: Sardaigne et Tunisie Fumi, Maria Daria; Mazzoleni, Valeria; Novelli, Elisa; Pintus, A.; Ruiu, P. A.; Blaghen, M.; Hassen, A.; Hursthouse, A.; Mclellan, I.; Silva Pereira, C.; Varela, A.
1-gen-2024 Ready-to-Use Supplementary-Food Biscuit Production with Low-Cost Ingredients for Malnourished Children in Sub-Saharan Africa Reggi, Davide; Alessio, Gaia; Ndereyimana, Andrè; Minuti, Andrea; Spigno, Giorgia; Bertoni, Giuseppe
1-gen-2010 Realizzazione di una produzione di olio di avocado in Burundi (Olio per la vita) nel rispetto dei requisiti di qualità e sicurezza alimentare tramite un approccio integrato. Lambri, Milena; Mautone, Daniele; Luraschi Obonyo, Alice; Nitunga, Parfait; Bayram, Tajfun; De Faveri, Dante Marco
1-gen-1994 Recent applications of biotechnology in wine production Colagrande, Osvaldo; Silva, Angela; Fumi, Maria Daria
1-gen-2012 Recovery of fenolic compoounds from winery by-products and their food application Amendola, Danila
1-gen-2005 Recovery of polyphenols from wine-making wastes with colloidal gas aphrons (CGA) Spigno, Giorgia; Jauregi, Paula
1-gen-2016 Recovery of winemaking by-products for innovative food applications Lavelli, V; Torri, L.; Zeppa, G.; Fiori, L.; Spigno, Giorgia
1-gen-2012 Recovery, purification and encapsulation process of bioactive compounds from agro-food by-products Bosi, Matteo
1-gen-2018 Recupero dei sottoprodotti di vinificazione per lo sviluppo di applicazioni alimentari innovative - stato dell’arte. Lavelli, V; Torri, L; Zeppa, G; Fiori, L; Spigno, Giorgia
1-gen-2015 Recupero ed utilizzazione dei sottoprodotti enologici Spigno, Giorgia
1-gen-2018 Reducing the glycaemic index and increasing the slowly digestible starch content in gluten-free cereal-based foods: a review Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio
1-gen-2004 Reducing time Analysis for the determination of Tocols in Cereals by N-P HPLC Pisacane, Vincenza; Redaelli, R; Berardo, N.
1-gen-2012 Relation between chemical composition of waste grape skins from different grape varieties and derived phenolic extracts. Amendola, Danila; Maggi, Luana; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia
1-gen-2009 Relationship between skin break force and anthocyanin extractability at different ripening stages Rolle, L.; Torchio, Fabrizio; Zeppa, G.; Gerbi, V.
Mostrati risultati da 579 a 598 di 778
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile