Sfoglia per SSD
Kinetic model of wheat straw autohydrolysis considering heating and cooling phases
2021 Bassani, Andrea; Fiorentini, Cecilia; Garrido, G. D.; Carullo, Daniele; Spigno, Giorgia
Known and emerging mycotoxins in small-and large-scale brewed beer
2018 Bertuzzi, T.; Rastelli, S.; Mulazzi, A.; Donadini, G.; Pietri, A.
L'industria alimentare verso un concetto di qualità globale. Realizzazione di un sistema qualità nell'industria del torrone.
2003 Spigno, Giorgia; De Nardo, Francesco; De Faveri, Dante Marco
La corretta informazione
2023 Spigno, Giorgia
La Food Security nei Paesi a Basso Reddito: aspetti nutrizionali ed agricoli
2025 Reggi, Davide
Lactic acid bacteria as biological scavange in wine
2007 Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
Lactobacillus plantarum sequential inoculation: malolactic and biogenic amines occurrence in wine
2013 Moncalvo, Alessandro; Silva, Angela; Domeneghetti, Daniele; Fumi, Maria Daria
LC-MS-MS determination of sanguinarine and chelerythrine using a HILIC column".
2010 Bertuzzi, Terenzio; Agosti, Barbara; Gualla, Alessia; Pietri, Amedeo
LC-MS/MS and LC-UV Determination of Moniliformin by Adding Lanthanide Ions to the Mobile Phase
2019 Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Pietri, Amedeo
LC-MS/MS Determination of Mono-Glutamate Folates and Folic Acid in Beer
2019 Bertuzzi, Terenzio; Rastelli, Silvia; Mulazzi, Annalisa; Rossi, Filippo
Legge 166 del 19 agosto 2016
2016 De Faveri, Dante Marco
Lieviti autoctoni per vini di nicchia: l'Ortrugo dei Colli Piacentini
2007 Braga, Anika; Fumi, Maria Daria; Silva, Angela
Lignin as natural radical scavenger. Effect of the obtaining and purification processes on the antioxidant behaviour of lignin
2012 Garcìa, Araceli; González Alriols, María; Spigno, Giorgia; Labidi, Jalel
Lignin as natural radical scavenger. Study of the antioxidant capacity of apple tree pruning lignin obtained by different methods
2011 Garcia, A.; Amendola, Danila; Gonzalez, M.; Spigno, Giorgia; Labid, J.
Living immobilized Acetobacter in Ca-alginate in vinegar production: Preliminary study on optimum conditions for immobilization
1992 Fumi, Maria Daria; Silva, Angela; Battistotti, Giuseppina; Colagrande, Osvaldo
Low Impact Methanol Production from Sulfur Rich Coal Gasification
2017 Bassani, Andrea; Bozzano, Giulia; Pirola, Carlo; Ranzi, Eliseo; Pierucci, Sauro; Manenti, Flavio
Low-cost local ingredients as protein source to produce rusf biscuit for malnourished children (under 5) in Sub-Saharan Africa
2024 Reggi, Davide; Alessio, Gaia; Ndereyimana, Andrè; Minuti, Andrea; Spigno, Giorgia; Bertoni, Giuseppe
Machine Learning aided Molecular Modelling of Taste to Identify Food Fingerprints
2023 Pallante, L.; Cannariato, M.; Vezzulli, Fosca; Malavolta, M.; Lambri, Milena; Deriu, M. A.
Maltodestrine e sciroppi di glucosio da materie prime alternative
2011 Lambri, Milena; Razzetti, Valery; De Faveri, Dante Marco
Materials Science in Photocatalysis
2021 Bianchi, C. L.; Spigno, Giorgia; Djellabi, R.; Operti, L.; Galli, R.; Cerrato, G.; Capucci, V.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile