Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 224 a 243 di 704
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2015 Expo 2015 - Il Cluster del Cacao Lambri, Milena
1-gen-2014 Extraction kinetics of anthocyanins from skin to pulp during carbonic maceration of winegrape berries with different ripeness levels Pace, C.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Cagnasso, E.; Rolle, L.
1-gen-2019 Extraction of polyphenols from oilseed cakes by subcritical water Nastić, Nataša M.; Pajin, Biljana S.; Spigno, Giorgia; Švarc-Gajić, Jaroslava V.; Lončarević, Ivana S.
1-gen-2019 Extraction yield and characterization of Burundian avocado oil obtained by means of malaxation with and without enzymatic aid Roda, A.; Nitunga, P.; DE FAVERI, D. M.; Lambri, M.
1-gen-2016 Fate of aflatoxin M1 during production and storage of parmesan cheese Pietri, Amedeo; Mulazzi, Annalisa; Piva, Gianfranco; Bertuzzi, Terenzio
1-gen-2016 Fattori viticoli ed enologici e proprietà salutistiche del vino Bavaresco, Luigi
1-gen-2013 Fermentable sugars recovery from grape stalks for bioethanol production Egues, I.; Serrano, L.; Amendola, Danila; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia; Labidi, J.
1-gen-2019 Fibre e Farine da sottoprodotti agro-alimentari Fiori, Luca; Massari, Mauro; Spigno, Giorgia
1-gen-2013 Filiera del cioccolato - Conservabilità degli ingredienti per sedici mesi di stoccaggio. Roda, Arianna; Mastrocinque, Roberta; Lambri, Milena
1-gen-2020 First trials to assess the feasibility of grape seed powder (GSP) as a novel and sustainable bentonite alternative Romanini, Elia; Mcrae, J. M.; Colangelo, Donato; Lambri, Milena
1-gen-2016 Foliar Spray Application of Inactive Dry Yeast at Veraison: Effect on Berry Skin Thickness, Aroma, and Phenolic Quality Giacosa, Simone; Segade, Susana Rio; Paissoni, Maria Alessandra; Ossola, Carolina; Gerbi, Vincenzo; Quemada, Javier Tèllez; Torchio, Fabrizio; Lambri, Milena; Caudana, Alberto; Cagnasso, Enzo; Rolle', Luca
1-gen-2014 Food for Healthy Living and Active Ageing Ajmone Marsan, Paolo; Cocconcelli, Pier Sandro; Masoero, Francesco; Miggiano, Giacinto Abele Donato; Morelli, Lorenzo; Moro, Daniele; Rossi, Filippo; Sckokai, Paolo; Trevisi, Erminio
1-gen-2014 Food technologies and developing countries: a processing method for making edible the highly toxic cassava roots. Lambri, Milena; Fumi, Maria Daria
1-gen-2019 Food uses of pineapple waste and by-products: a review. Roda, Arianna; Lambri, Milena
1-gen-2022 Fortification of Durum Wheat Fresh Pasta with Maqui (Aristotelia chilensis) and Its Effects on Technological, Nutritional, Sensory Properties, and Predicted Glycemic Index Bianchi, F.; Giuberti, Gianluca; Cervini, Mariasole; Simonato, B.
1-gen-2013 Fortificazione degli alimenti, una risposta alla malnutrizione. Lambri, Milena; Riggio, Giulia; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2017 ‘Fortified’ wines volatile composition: Effect of different postharvest dehydration conditions of wine grapes cv. Malvasia moscata (Vitis vinifera L.) Urcan, Delia Elena; Giacosa, Simone; Torchio, Fabrizio; Segade, Susana Río; Raimondi, Stefano; Bertolino, Marta; Gerbi, Vincenzo; Pop, Nastasia; Rolle, Luca
1-gen-2013 Fractionation of a red grape marc extract by colloidal gas aphrons Dahmoune, F.; Madani, K.; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia
1-gen-2005 Free amines in Italian Beer Fumi, Maria Daria; Donadini, Gianluca
1-gen-2019 Freeze-dried products based on walnuts: Interaction between fat fraction and dietary fiber Dordoni, Roberta; Garrido, G. D.; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia
Mostrati risultati da 224 a 243 di 704
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile