Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 73 a 92 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2014 Caffè - Macinazione per espresso. Mastrofilippo, Tommaso; Lambri, Milena
1-gen-2007 Calidad enológica de tapones de corcho Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria
1-gen-2016 Can different types of resistant starch influence the in vitro starch digestion of gluten free breads? Giuberti, Gianluca; Fortunati, Paola; Gallo, Antonio
1-gen-2013 Cancer prevention in Europe: the Mediterranean dieta s a protective choice Giacosa, A; Barale, R; Bavaresco, Luigi; Gatenby, P; Gerbi, V; Janssen, J; Johnston, B; Kas, K; La Vecchia, C; Mainguet, P; Morazzoni, P; Negri, E; Pelucchi, C; Pezzotti, M; Rondanelli, M.
1-gen-2012 Candida zemplinina can reduce acetic acid produced by Saccharomyces cerevisiae in sweet wine fermentations Rantsiou, K.; Dolci, P.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Tofalo, R.; Torriani, S.; Suzzi, G.; Rolle, L.; Cololina, L.
1-gen-2007 Capacidad de hongos aislados de corcho y de Botrytis cinerea para transfomar 2,4,6-trichlorofenol en 2,4,6-trichloroanisol Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria; Fumi, Maria Daria; Copete, M. L.; Salinas, M. R.
1-gen-2000 Caratteri chimici e sensoriali di vini rossi prodotti con aerazione controllata nella fase di macerazione. Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2019 Carbohydrate digestion and predicted glycemic index of bakery/confectionary ex-food intended for pig nutrition Ottoboni, M.; Tretola, M.; Luciano, A.; Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Pinotti, L.
1-gen-2004 Carotenoids concentration amonge maize genotypes measured by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS). Berardo, N.; Brenna, O. V.; Amato, A.; Valoti, P.; Pisacane, Vincenza; Motto, M.
1-gen-2011 Cassava, fonte alternativa di amidi Lambri, Milena; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2008 Cellulose and hemicelluloses recovery from grape stalks Spigno, Giorgia; Pizzorno, Tiziana; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2014 Cereali da colazione: tradizione e tecnologia al servizio del consumatore Binaschi, M.; Dordoni, Roberta
1-gen-2016 Cessione di fenoli da sughero e stabilità protrica dei vini Tirelli, Antonio; Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela
1-gen-2012 Changes in acoustic and mechanical properties of Cabernet Sauvignon seeds during ripening Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.
1-gen-2019 Changes in antioxidants and sensory properties of italian chocolates and related ingredients under controlled conditions during an eighteen-month storage period Roda, Arianna; Lambri, Milena
1-gen-2011 Changes in chromatic characteristics and phenolic composition during winemaking and shelf-life of two types of red sweet sparkling wines Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Gerbi, V.; Cagnasso, E.; Rolle, L.
1-gen-2010 Changes in saffron volatile profile according to its storage time Maggi, Luana; Carmona, Manuel; Zalacain, Amaya; Kanakis, Charalabos D.; Anastasaki, Eirini; Tarantilis, Petros A.; Polissiou, Moschos G.; Alonso, Gonzalo L.
1-gen-2017 CHANGES IN TEXTURE ANALYSIS PARAMETERS OF WINE GRAPE BERRIES AT TWO RIPENESS STAGES: A STUDY ON VARIETAL EFFECT Brillante, L.; Gaiotti, F.; Lovat, L.; Giacosa, S.; RÍO SEGADE, S.; Vincenzi, S.; Torchio, Fabrizio; Rolle, L.; Tomasi, D.
1-gen-2012 Changes in varietal volatile composition during shelf-life of two types of aromatic red sweet Brachetto sparkling wines Torchio, Fabrizio; Rio Segade, S.; Gerbi, V.; Cagnasso, E.; Giordano, M.; Giacosa, S.; Rolle, L.
1-gen-2017 Characterisation of Vernaccia Nera (Vitis vinifera L.) grapes and wine Fracassetti, D.; Gabrielli, Mario; Corona, O.; Tirelli, A.
Mostrati risultati da 73 a 92 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile