Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 21 a 40 di 726
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2023 Alimenti ultra-processati Spigno, Giorgia
1-gen-2006 Alternatives to cork Lambri, Milena
1-gen-2011 Aminoacidi liberi e amine biogene in un prodotto tipico siciliano"il salame S.Angelo" Prandini, Aldo; Sigolo, Samantha; Fiorentini, Lucia; Lo Coco, Filippo; Chiofalo, Biagina
1-gen-2015 An investigation of matches of bottom fermented red beers with cheeses Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Newby Clark, I. R.
1-gen-2014 An investigation on the appropriateness of chocolate to match tea and coffee Fumi, Maria Daria; Donadini, Gianluca
1-gen-2022 Analisi reologiche nello sviluppo e controllo qualità di prodotti da forno Principato, L; Spigno, G.
1-gen-2016 Analisi sensoriale: quali vantaggi ? Roda, Arianna; Lambri, Milena
1-gen-2015 Analysis of sterigmatocystin in cereals, animal feed, seeds, beer and cheese by immunoaffinity column clean-up and HPLC and LC-MS/MS quantification Marley, E; Brown, P; Mackie, J; Donnelly, C; Wilcox, J; Pietri, Amedeo; Macdonald, S.
1-gen-2008 Anthocyanin extractability assessment of grape skins by texture analysis Rolle, L.; Torchio, Fabrizio; Zeppa, G.; Gerbi, V.
1-gen-2009 Antioxidant activity of minimally processed (in modified atmospheres), dehydrated and ready-to-eat vegetables Murcia, Maria Antonia; Jiménez Monreal, Antonia Maria; García Diz, Luis; Carmona, Manuel; Maggi, Luana; Martínez Tomé, Magdalena
1-gen-2017 Antioxidant and biocide behaviour of lignin fractions from apple tree pruning residues García, Araceli; Spigno, Giorgia; Labidi, Jalel
1-gen-2007 Antioxidants from grape stalks and marc: influence of extraction procedure on yield, purity and antioxidant power of the extracts Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2004 Antioxidants in Italian Oat Cultivars. Radaelli, R.; Pisacane, Vincenza; Berardo, N.
1-gen-2010 Antisecretory factor as a potential health - promoting molecule in humans and animals. Ulgheri, Caterina; Paganini, Beatrice; Rossi, Filippo
1-gen-2010 Antisecretory factor as a potential health-promoting molecule in man and animals Rossi, Filippo; Ulgheri, Caterina; Paganini, Beatrice
1-gen-2023 APPARATO E RELATIVO PROCEDIMENTO PER LA VINIFICAZIONE DI UN MOSTO D’UVA Lambri, Milena
1-gen-1999 Application de la maceration avec aeration controlée à trois cépages rouges du Piemonte Silva, Angela; Fumi, Maria Daria; Lambri, Milena; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2020 APPLICATION OF VIS–NIR HYPERSPECTRAL IMAGING FOR PREDICTION OF FLAVONOIDS, ANTHOCYANINS AND SOLUBLE SOLIDS CONTENT IN TABLE GRAPES Gabrielli, Mario; Maury, Chantal; Picouet, Pierre
1-gen-2017 Approaches to prevent the light-struck taste in white wine Fracassetti, D.; Gabrielli, Mario; Encinas, J.; Manara, M.; Pellegrino, I.; Tirelli, A.
1-gen-2023 Aprioristic Integration of Process Operations and Risk Analysis: Definition of the Weighted F&EI-Based Concept and Application to AG2S Technology Bassani, Andrea; Vianello, C.; Mocellin, P.; Dell'Angelo, A.; Spigno, Giorgia; Fabiano, B.; Maschio, G.; Manenti, F.
Mostrati risultati da 21 a 40 di 726
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile