Sfoglia per Facoltà: INTERFACOLTA': SC. AGRARIE, ALIM. E AMBIENT. - ECON. E GIUR.

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 32
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2001 Bispectral index monitoring in sevoflurane and remifentanil anesthesia. Analysis of drugs management and immediate recovery Paventi, S.; Santevecchi, A.; Metta, E.; Annetta, Maria Giuseppina; Perilli, Valter; Sollazzi, Liliana; Ranieri, Roberto
1-gen-2021 Changes in the chemical and sensory profile of ripened Italian salami following the addition of different microbial starters Rocchetti, Gabriele; Rebecchi, Annalisa; Dallolio, M.; Braceschi, Gian Paolo; Dominguez, R.; Dallolio, Giuliano; Trevisan, Marco; Lorenzo, J. M.; Lucini, Luigi
1-gen-2015 Cross-border M&A and goodwill impairment losses: some preliminary evidence Lionzo, Andrea; Florio, Cristina; Corbella, Silvano
1-gen-2014 Dall'impresa al network. Profili di governance e modelli di business Lai, Alessandro; Lionzo, Andrea; Stacchezzini, Riccardo; Rossignoli, Francesca
1-gen-2011 Determinants of business combinations disclosure quality under IFRS Corbella, Silvano; Lionzo, Andrea; Florio, Cristina
1-gen-2011 Determinants of business combinations disclosure quality under IFRS Corbella, Silvano; Florio, Cristina; Lionzo, Andrea
1-gen-2011 Food microbiota diversity Busconi, Matteo; Reggi, Serena; Dallolio, Giuliano; Fogher, Corrado
1-gen-2012 Hedonic response to cheese in preschoolers Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Vanoni, Laura; Porretta, Sebastiano
1-gen-2013 Hedonic Response to Fish in Preschoolers Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Porretta, Sebastiano
1-gen-2023 Impact of axenic and mixed starter cultures on metabolomic and sensory profiles of ripened Italian salami Rocchetti, Gabriele; Rebecchi, Annalisa; Lopez, Constanza Maria; Dallolio, Michele; Dallolio, Giuliano; Trevisan, Marco; Lucini, Luigi
1-gen-2021 Impact of hurdle technologies and low temperatures during ripening on the production of nitrate-free pork salami: A microbiological and metabolomic comparison Rocchetti, Gabriele; Falasconi, Irene; Dallolio, Giuliano; Lorenzo, J. M.; Lucini, Luigi; Rebecchi, Annalisa
1-gen-2007 Incentives and governance mechanisms involved in consolidation decisions: evidence from italian listed companies Lionzo, Andrea; Florio, Cristina; Corbella, Silvano; Tessitore, Antonio
1-gen-2007 Incentives and governance mechanisms involved in consolidation decisions: Evidence from Italian listed companies Lionzo, Andrea; Florio, Cristina; Corbella, Silvano; Tessitore, Antonio
1-gen-2012 Influence of preparation method on the hedonic response of preschoolers to raw, boiled or oven-baked vegetables Donadini, Gianluca; Fumi, Maria Daria; Porretta, Sebastiano
1-gen-2007 The influence of social network in the diffusion of CSR practices among SMEs: an empirical survey in the Industrial Districts of Lombardy Antoldi, Fabio; Todisco, A.
1-gen-2013 INNOVAZIONI PARADIGMATICHE NEGLI STUDI DI RAGIONERIA E DI FINANCIAL ACCOUNTING DEL XIX E XX SECOLO: LA RELAZIONE TRA APPROCCI METODOLOGICI E OBIETTIVI DI CONOSCENZA Lai, Alessandro; Lionzo, Andrea; Stacchezzini, Riccardo
1-gen-2020 Investigating patterns of millennials interest in gluten-free beer in Poland: a question of beer price and alcohol content. Donadini, G.; Bertuzzi, Terenzio; KORDIALIK-BOGACKA, E; Rossi, Filippo; Spigno, Giorgia; Porretta, Sebastiano
1-gen-2016 L'evoluzione nel settore lattiero-caseario Pieri, Renato; Battistotti, Bruno
1-gen-2008 La responsabilità sociale delle PMI distrettuali Antoldi, Fabio; Cerrato, Daniele; Todisco, Alessandra
1-gen-2021 Marked decrease in acquired resistance to antiretrovirals in latest years in Italy Lai, Alessandro; Franzetti, M.; Bergna, A.; Saladini, F.; Bruzzone, B.; Di Giambenedetto, Simona; Di Biagio, Anna; Lo Caputo, S.; Santoro, M. M.; Maggiolo, F.; Parisi, S. G.; Rusconi, S.; Gianotti, N.; Balotta, C.
Mostrati risultati da 1 a 20 di 32
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile