Sfoglia per Autore  Gabrielli, Mario

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2021 Use of grape seeds to reduce haze formation in white wines Romanini, E.; McRae, J. M.; Bilogrevic, E.; Colangelo, D.; Gabrielli, M.; Lambri, M.
1-gen-2021 Oxygen-induced faults in bottled white wine: A review of technological and chemical characteristics Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela; Romanini, Elia; Colangelo, Donato; Tirelli, Antonio; Lambri, Milena
1-gen-2021 Hyperspectral imaging to characterize table grapes Gabrielli, M.; Lancon-Verdier, V.; Picouet, P.; Maury, C.
1-gen-2020 Valorizzazione di vini rossi romagnoli attraverso l’impiego di alcuni chiarificanti di origine vegetale: nuovi stili enologici per il mercato dei vini vegan. Chiusano, L; Lang Adriasola, S.; Romanini, E.; Colangelo, D.; Gabrielli, M.; Lambri, M.
1-gen-2020 Chloroanisoles occurrence in wine from grapes subjected to electrolyzed water treatments in the vineyard Gabrielli, M.; Englezos, V.; Rolle, L.; Rio Segade, S.; Giacosa, S.; Cocolin, L.; Paissoni, M. A.; Lambri, M.; Rantsiou, K.; Maury, C.
1-gen-2019 Relationships among electrolyzed water postharvest treatments on winegrapes and chloroanisoles occurrence in wine Giacosa, S.; Gabrielli, M.; Torchio, F.; Rio Segade, S.; Moar Grobas, A. M.; Ricauda Aimonino, D.; Gay, P.; Gerbi, V.; Maury, C.; Rolle, L.
1-gen-2018 Thiol precursors in Catarratto Bianco Comune and Grillo grapes and effect of clarification conditions on the release of varietal thiols in wine Fracassetti, D.; Stuknytė, M.; La Rosa, C.; Gabrielli, M.; De Noni, I.; Tirelli, A.
1-gen-2017 Approaches to prevent the light-struck taste in white wine Fracassetti, D.; Gabrielli, M.; Encinas, J.; Manara, M.; Pellegrino, I.; Tirelli, A.
1-gen-2017 Additions of glutathione or specific glutathione-rich dry inactivated yeast preparation (DYP) to sauvignon blanc must: Effect on wine chemical and sensory composition Gabrielli, M.; Aleixandre-Tudo, J. L.; Kilmartin, P. A.; Sieczkowski, N.; du Toit, W. J.
1-gen-2017 Evaluation of volatile and non-volatile taste and flavour compounds of some Italian tomato cultivars throughout processing Stingone, C.; Gabrielli, M.; Bandini, M.; Bolzoni, L.; Sandeia, L.
1-gen-2016 Cessione di fenoli da sughero e stabilità protrica dei vini Tirelli, Antonio; Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela
1-gen-2016 Valutazione dell’idoneità alla trasformazione industriale di alcune cultivar specificamente introdotte per il territorio dell’O.I. Pomodoro da Industria del Nord Italia. Sandei, Luca; Stingone, Carlotta; Gabrielli, Mario; Zanotti, Alessandra; Passariello, Mario; Cornali, Sandro
1-gen-2016 EFFICACIA DI ALCUNE FORMULAZIONI A BASE FENOLICA COME ANTIOSSIDANTI SOSTITUTIVI DELL’SO2 PER LA CONSERVAZIONE DEL VINO SPUMANTE Tirelli, Antonio; Fracassetti, Daniela; Gabrielli, Mario
1-gen-2016 Prevention of the appearance of light-struck taste in white wine / Prevenzione della comparsa del gusto di luce nel vino bianco Fracassetti, Daniela; Gabrielli, Mario; Encinas, Jordi; Manara, Maria; Pellegrino, Luisa; Tirelli, Antonio
1-gen-2016 Characterization and suitability of polyphenols-based formulas to replace sulfur dioxide for storage of sparkling white wine Fracassetti, D.; Gabrielli, M.; Costa, C.; Tomas-Barberan, F. A.; Tirelli, A.
1-gen-2016 Release of phenolic compounds from cork stoppers and its effect on protein-haze Gabrielli, M.; Fracassetti, D.; Tirelli, A.
1-gen-2015 Determination of sotolon content in South African white wines by two novel HPLC-UV and UPLC-MS methods Gabrielli, M.; Buica, A.; Fracassetti, D.; Stander, M.; Tirelli, A.; Du Toit, W. J.
1-gen-2015 Yeast contribution to melatonin, melatonin isomers and tryptophan ethyl ester during alcoholic fermentation of grape musts Vigentini, I.; Gardana, C.; Fracassetti, D.; Gabrielli, M.; Foschino, R.; Simonetti, P.; Tirelli, A.; Iriti, M.
1-gen-2014 UHPLC Quantification of Sotolon in White Wine Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela; Tirelli, Antonio
1-gen-2010 Il tenore in glutathione in mosti e vini ottenuti da uve a bacca bianca di alcune cultivar Tirelli, Antonio; Fracassetti, Daniela; Gabrielli, Mario
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile